Surgeon Simulator 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Surgeon Simulator 2013 oyununda sizleri inanılmaz gerçekçi ameliyathanede olağan zorlu ameliyatlar bekliyor!

Surgeon Simulator 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 24,6 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win 8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
913 Kez indirildi.

Surgeon Simulator 2013 Oyunu incelemesi :

Surgeon Simulator 2013 oyunu ile inanılmaz ilgi çekici ama çok gerçekçi bir simülasyon oyunda yer alacaksınız. Bu oyunda sizleri inanılmaz komik ve aynı zamanda insanların hastalarından dolayı ameliyat edilme anlarına şahit olacaksınız. Kimileri için korkunç, kimileri içince inanılmaz eğlenceli olan Surgeon Simulator 2013 ile zamanınızı bir çok farklı tür ameliyat işlemleriyle gerçekleştireceksiniz. Nigel Burke adında gerçekçi bir dokturun hayatını canlandırabilecek olduğunuz harika bir oyunda yer alacaksınız.

Bu doktor çılgın mı, çılgın davranışları olduğu gibi insanlar üzerinde çeşitli maceralara katılacak ve ilgi çekici deneyimlere uzanacaksınız. Aslında inanılmaz ciddi ameliyatlara benziyor ve hatta ameliyat ettiğiniz insanın ayağa sapa sağlam kalkacağını düşünmeyiniz. Profesyonel hastahanelerde sizleri inanılmaz çok farklı deneyimler ve aynı zamanda ilgi çekici hastahane olayları sizleri beklemektedir. Surgeon Simulator 2013 oyununda ilk eşi ve benzeri olmayan bir çok amliyat şekillerini bu kez kendi istediğiniz gibi yapacaksınız.

Oyunda kobay olarak kullanacak olduğunuz insan cesetleriyle hem eğlecenek hemde insan vücudundaki tüm organlarları tanıma şansına sahip olacaksınız. Surgeon Simulator 2013 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz versiyonunu indirebilecek ve hemen oynayabileceksiniz. Oyunun grafikleri oldukça iyi ve benzersiz sistemleriyle harika zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu oyunu sizlere ücretsiz sunuyoruz.

Surgeon Simulator 2013 Oyunu Ekran Görüntüleri

Surgeon Simulator 2013 Tanıtım Videosu :

Surgeon Simulator 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win 8.1
  • Gereken işlemci : İntel Pentium III / AMD Autlon 2,3 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 24,6 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : Microsoft® DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft® DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

csr-racing-iphone-indir

CSR Racing iPhone oyunu mükemmel gerçekçi arabalar sürün! Araba yarış oyunları arasında sizlere tavsiyemiz olan…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...