Ship Simulator 2008
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Ship Simulator 2008 oyunu, gemi simülasyon oyunlarından hoşlananlara bu oyunu denemeli!

Ship Simulator 2008 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 150,57 MB
işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.194 Kez indirildi.

Ship Simulator 2008 Oyunu incelemesi :

Ship Simulator 2008 ile gemi simülasyonunda yer alın!

Gemi simülasyon oyunları arasında sizlere tavsiyemiz olan bu mükemmel oyunda birbirinden farklı misyonlarda gemi kontrol deneyimi sizi bekliyor. Ship Simulator 2008 oyunu ile zorlu hava şartları altında size verilen gemi görevlerinde yer alın. Her türlü geminin kaptanı olmak ve dev okyanus üzerinde sürme deneyime katılabileceksiniz. Eğlenceli iki farklı misyon içerisinde aksiyonlarla dolu bu oyunun en güçlü kaptanı siz olmalısınız. Oyunda yolcu ve yük taşıma gemileri de bulunuyor, özellikle yolcu taşımasında kullanılan gemilerin kaptanlığını yapmak, inanılmaz gerçekçi olmaktadır.

Uzun süren gemi yolculuğunda bir anda sert esen rüzgarın verdikleri zorlukların yanında bir de yağmur başlayınca akıl almaz fırtınalar çıkmaktadır. Oyun indir sitemizde yer alan en gerçekçi gemi simülasyon oyunu oynama deneyimini hemen sizde yaşamalısınız. Ship Simulator 2008 oyunu, içerisinde son derece zorlu kaptan görevlerini başarmak için çabalayacaksınız. Oyunda Kaptan için hazırlanan 24 farklı gemi var ve sürat teknesi, limanlar için yük gemisi, petrol tankerine, süper kişisel deniz taşıtına kadar çok farklı modelleri içermektedir. Tüm gemi veya tekneleri kontrol edebilecek ve aynı zamanda özgürce dolaşın.

Oyunun içerisinde Rotterdam, San Francisco ve Marsilya gibi en ünlü olduğu gibi detaylı limandan denize açılıp, yelken açabilir veya açık denizdeki vahşi fırtınalarda nefes kesen kaptanlık görevleri yapabilirsiniz. Serbest dolaşım modlarında dilediğiniz kadar uzağa gidebilirsiniz, fakat yakıtınızı muhakkak kontrol etmelisiniz. Eğlenceli deniz maceralarına uzanacak ve dünyanın en büyük yük taşıma gemileriyle tanışın. Ship Simulator 2008 oyunu indir sayfamızdan ücretsiz demo sürümünü indirebilecek olduğunuz bu oyunu sizde denemelisiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve heyecan verici okyanus deneyimine hemen sizde katılmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Ship Simulator 2008 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Ship Simulator 2008 Tanıtım Videosu :

Ship Simulator 2008 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Pentium D 830 3.0GHz – Athlon 64 X2 Dual Core 4200+
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 150,57 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Ati Redeon HD 2600 PRO (256 MB VRAM)
  • Ses Kartı : Direct X Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

hayatim ciftlik indir

Ekip biçmek, hayvanlarla ilgilenmek, bitkileri sulayıp bakımlarını yapmak,  hayvanlardan ürün elde etmek, müşterilerinin özel isteklerine…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...