Ship Simulator 2006
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Ship Simulator 2006 oyunu, eğlenceli gemi simülasyon oyunu oynama deneyimi sunuyor!

Ship Simulator 2006 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 150,57 MB
işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
510 Kez indirildi.

Ship Simulator 2006 Oyunu incelemesi :

Ship Simulator 2006 ile gemi simülasyonunda yer alın!

Gemi simülasyon oyunları arasında ilgi gören ve üstelik bir çok gemi ile müthiş senaryoları ile merak uyandırıyor. 3D görüntüleri ile oyuncuları olağan üstü zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu harika oyunu sizde denemelisiniz. Oyunda Rotterdam Limanı, Hamburg Limanı veya Phi Phi, Tayland tropik cennet adaları arasında gemi kontrollerini sağlamalısınız. Birbirinden farklı bir çok gemi maceraları ve inanılmaz geniş okyanus içerisinde harika zamanlar geçirebilirsiniz. Ship Simulator 2006, versiyonu içerisinde sizler için toplamda 31 yeni görev ve üstün özellikleri sayesinde sizde kendi editör geliştirmeleri ile çok eğleneceksiniz. Oyun içerisinde New York liman yerinin özelliklerini barındırıyor ve güncel olarak.

Ship Simulator 2006 oyunu ile sıra dışı bir çok gemi sayısı ve her türden geminin yer aldığını sizlere söyleyebiliriz. Çarpıcı senaryoları ile etkileyici bir çok bölümleri arasında harika zamanlar geçirebilirsiniz. 2006 yılında çıkmasına rağmen hem çok ilgi gören hemde etkileyici gemicilik simülasyonu oyunu oynama heyecanını bugünde yaşayabilirsiniz. Oyunda çeşitli hava şartları altında gemi kontrollerini sağlayacak ve aynı zamanda tüm hava şartlarının zorlukları ile mücadele etmeye çalışacaksınız. Ship Simulator 2006 oyunu indir sayfamızdan ücretsiz indirebilecek olduğunuz bu harika oyunun içerisinde harika zamanlar geçirebilirsiniz. Ekran görüntüleriyle sizleri büyüleyecek olan bu harika oyunun seslendirmeleri de sizlere sunulmaktadır. İyi eğlenceler dileriz.

Ship Simulator 2006 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Ship Simulator 2006 Tanıtım Videosu :

Ship Simulator 2006 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel® Pentium Dual Core 2.4 GHz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 150,57 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 (128 MB VRAM)
  • Ses Kartı : Direct X Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

alien-shooter-2-indir

Alien Shooter 2 oyunu, aksiyonları ile sizleri çok eğlenceli zamanlara sürükleyecek olan bu oyunu çok…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...