Robot Squad Simulator 2017
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Robot Squad Simulator 2017 oyunu, özel bir kameralı robot takımının komutasına siz geçin!

Robot Squad Simulator 2017 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 5 GB
işletim Sistemi : Windows 7/8/8.1/10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
246 Kez indirildi.

Robot Squad Simulator 2017 Oyunu incelemesi :

Robot Squad Simulator 2017 oyunu ile kamera robotları yönetin!

Simülasyon oyunları arasında sizler için sitemizde yer verdiğimiz bu harika oyunun içerisinde kendi kameraları ile harikalar başaran robotları yöneteceksiniz. Uzaktan kumanda ile kontrol edilen robotlara yerleştirilen küçük kameralar sayesinde inanılmaz tehlikeli görevleri başaracaksınız. İlgi çekici senaryoları ile bazen korkunç tehlikeli görevlerde yer alırken, bazende heyecanlı maceralara katılabilirsiniz. Robot kameralar ile kimi zaman uzaktan kumandalı küçük araçlarda ve kimi zamanda drone kameralar ile imkansızları başarabilirsiniz. Oyunun asıl amacı insanlar tarafından yaklaşılması inanılmaz tehlikeli bombalar, patlayıcı ve şiddetli yanıcı maddelerle yapılan saldırıları engellemeye çeşitli kameralarla önlemeye başlamalısınız. Robot Squad Simulator 2017 oyunu, sivil halkın can güvenlikleri için büyük çabalar harcayarak muhteşem görevleri sizde başarabilirsiniz.

Eşi benzeri olmayan bu mükemmel oyunun içerisinde muhteşem heyecan verici ortamlarda da kameralarınızı kumanda edebilirsiniz. Küçük ve hızlı uzaktan kameralı araçlarla akıl almaz zorlu görevleri tamamlamaya çalışın. Haritaları oldukça iyi ve oyun ortamları inanılmaz eğlenceli olan bu heyecan verici aksiyonlarla dolu görevler başarabilirsiniz. Kameraların kontrolünü sağlayan mekanizmalarını hem çok dikkatli olmalı hemde muhteşem maceralara katılma şansına sahip olabilirsiniz. Daha önce hiç bir oyunda kullanılmayan bir çok özel ayrıntılar ve akıl almaz becerilerle son derece etkili kamera sistemini kullanabilirsiniz. Robot Squad Simulator 2017 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz ulaşabilecek olduğunuz bu oyunu sizde denemelisiniz. Görüntüleri oldukça iyi ve akıl almaz eğlenceli zaman geçirebilecek olduğunuz bu oyunu sizde denemelisiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Robot Squad Simulator 2017 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Robot Squad Simulator 2017 Tanıtım Videosu :

Robot Squad Simulator 2017 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/8/8.1/10
  • Gereken işlemci : Intel Core i3 3.1 GHz / AMD Phenom II X3 2.8
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 5 GB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce GTX 560 / Radeon HD6870 (1 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

trophy-fishing-2-indir

Trophy Fishing 2 oyunu, balık avı meraklıları için sitemizde yer verdiğimiz bu muhteşem oyunun içerisinde…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...