Pure Farming 2018
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Pure Farming 2018 oyunu, müthiş grafiklerle hazırlanan en çiftlik oyunlarına taç çıkartabilecek olan bu harika bir oyundur!

Pure Farming 2018 Oyun Bilgileri

Lisans :
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 12 GB
işletim Sistemi : Win7/Win8/Win10 (64 bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
2.950 Kez indirildi.

Pure Farming 2018 Oyunu incelemesi :

Pure Farming 2018 oyunu, rakip çiftlik oyunlarına parmak ısırtacak kadar kalitesi senaryolara sahip müthiş bir çiftlik simülasyon oyunudur. Farming Simulator oyunları gibi birbirinden farklı iş makineleri ve görevlerle hazırlanan bir oyunu kıskandırabilecek. İnanılmaz başarılı grafikler ile oyun sevenlerle buluşturulan bu harika oyunda çok eğlenebilirsiniz. Gerçekçi ve son derece etkili bölümleri ile oyun severler tarafından çok beğenilecek özelliklere sahip olan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Gelmiş geçmiş en gerçekçi görüntüleme kalitesine sahip çiftlik simülasyon oyunu olma yolunda hızla ilerleyen bu oyunu sizlere sunuyoruz.

Bu oyunun haritası ise Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika ve Asya bölgelerinde mükemmel çiftlik maceralarına ortak olabilirsiniz. Özenle hazırlanan görevleri sizlere alışılmış bir oyunda yer aldığınızı hissettirse de aslında bu oyunda sizler için hazırlanan çok daha özel senaryolar bulunuyor. Pure Farming 2018, içerisinde olağan üstü hazırlanan bu ilgi çekici hayvancılık sektörününde yer aldığı bu oyunu çok severek oynayacaksınız. 3 farklı oyun modunda ter alma şansını sizlere veren bu oyunda olağan üstü hazırlanan bir çok özel tarım işleri beklemektedir.

Tarımsal ürünleri ekim ve biçim işlerinde yer alma şansını sizlere veren bu oyunu çok seveceksiniz. Eşsiz manzaralar eşliğinde oynayabilecek olduğunuz bu harika oyunda hayvancılıkta yaparak para kazanabilirsiniz. İklim ve hava şartlarına duyarlı sistemlerle zamanında gereken ürünleri ekip satarak para kazanacaksınız. Heyecan verici görevleri tamamlamak için gerekli ekipmana sahip olmalısınız. Oyunda son derece etkileyici tarım işleri ile uğraşmanızı sağlayan bu oyunun traktörleri de inanılmaz etkileyici tasarlanmıştır.

Pure Farming 2018 oyunu, hem görevleri hemde görevleri yapabilecek olduğunuz iş makineleri ile fazlasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumdadır. Hem tarımsal ürünleri yetiştirme hemde hayvancılık sektörünü bir arada sürdürebilecek olduğunuz muhteşem bir oyunda yer alma şansına sahipsiniz. Güçlü traktörleri ile en zorlu yol durumlarında bile hızla ilerleyebilir ve oldukça eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Pure Farming 2018 oyunu indirme sayfamızdan oyun hakkındaki tüm detayları öğrenebilirsiniz. Görüntü kalitesi muhteşem ve bildiğiniz tüm çiftlik oyunlarını sizlere sunuyor, üstelik muhteşem ses efektleri ile birlikte. İyi eğlenceler dileriz.

Pure Farming 2018 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Pure Farming 2018 Tanıtım Videosu :

Pure Farming 2018 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Win7/Win8/Win10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i5 2.3 GHz
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 12 GB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia GeForce GTX 760 (2 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

ace-combat-assault-horizon

Ace Combat Assault Horizon oyunu ile sizlerde son derece heyecan verici aksiyonlarla ile dolu savaş…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...