Professional Farmer 2014
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Professional Farmer 2014 oyunu, çiftlik simülasyon oyunu ile harika zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu oyunu çok seveceksiniz!

Professional Farmer 2014 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretli/Satın Al
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 4 GB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.219 Kez indirildi.

Professional Farmer 2014 Oyunu incelemesi :

Professional Farmer 2014 oyunu, çiftli macera oyunları hayranları için hazırlanan bu muhteşem oyunun içerisinde müthiş zaman geçireceksiniz. Çiftlik simülasyon oyunları arasında yer alan ve aynı zamanda sizlere en yeni görevlerle harika zamanlar geçirebilirsiniz. Senaryolarıyla oyuncuları çok eğlenceli zamanlara geçirmelerini sağlayabilecek olan bu oyunu sizlerde oynamalısınız. Oyunda birbirinden farklı tarım araçları ve bir o kadar gerçekçi hazırlanan çiftlik görevleri ile harika zamanlar geçirebilirsiniz. Oyuna ilk başladığınızda size küçük bir arazi veriliyor ve bu arazi üzerinde tarımsal ürünlerin yetiştirmeniz sağlanıyor.

Yetiştirdiğiniz ürünlerin satışını yaparak para kazanacak ve kazandığınız paralarla da yeni araziler satın alıp, daha büyük işler yapmanın peşine düşeceksiniz. Traktör sayısı oldukça fazla ve Professional Farmer 2014 oyununda küçük kısa jeeplerde bulunmaktadır. Hem manzaraları hemde oyunun grafikleri gerçekten çok gerçekçi olduğu gibi aynı zamanda oyunu çok sevmenizi sağlayacaktır. Çiftlik işlerinin yanı sıra bu harika oyunda büyük ve küçük baş hayvancılık sektörlerinde de yer almak mümkündür. Tarımsal alanlarda ekle ve biçme olduğu gibi tüm hasatları toplamaya yarayan ekipmanları bulabileceksiniz.

Çok sayıda traktör ve traktörlere bağlanan çeşitli araçlarla en zorlu tarım işlerinin üstesinden geleceksiniz. İnanılmaz zorlu hava koşulları altında tarım ileri yapabilecek olduğunuz bu oyunu sizlerde denemelisiniz. Araziler üzerinde çalışırken kullanacak olduğunuz biçerdöverler, alan tarayıcıları, parça ve römorkları satın almanız gerekiyor. Professional Farmer 2014 oyununda sadece traktörlere değil aynı zamanda otomobil, 4×4 jeep ve her türlü arazi şartlarında kullanabilecek olduğunuz ekipmanları kapsamaktadır. Zor arazi şartları altında traktörler işinize çok yararken, topladığınız hasatları jeeplerle satış yapacak olduğunuz bölgeye getirebilirsiniz.

Bu oyunda yerel pazarlar oldukça büyük ve ekmiş olduğunuz tüm ürünleri satabileceksiniz. Geniş ürün yelpazesi ile sizleri son derece etkili maceralara sürükleyebilecek olan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Birbirinden farklı maceraları ile oyun sevenleri oldukça neşeli yeni çiftlik görevlerinde hemen sizlerde yer alabilirsiniz. Professional Farmer 2014 oyunu indirme sayfamızdan oyun hakkındaki ayrıntıları ve tanıtım videosunun yanı sıra sistem gereksinimlerine kadar öğrenebilirsiniz. Görüntü kalitesi oldukça gerçekçi ve heyecan verici seslendirmeleri ile harika zamanlar geçirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Professional Farmer 2014 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Professional Farmer 2014 Tanıtım Videosu :

Professional Farmer 2014 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel Core 2 Duo / AMD Athlon X2
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 4 GB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia GeForce 6800GT / AMD Radeon HD 3650 (512 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

fifa-19-indir

Fifa 19 oyunu, muhteşem gerçekçi futbol oyunu çıktı! Futbol oyunları arasında en popüler ve inanılmaz…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...