Giant Machines 2017
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Giant Machines 2017 oyunu ile harika simülasyon oyunu oynayın!

Giant Machines 2017 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce / Almanca
Dosya Boyutu : 8 GB
işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64 Bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
537 Kez indirildi.

Giant Machines 2017 Oyunu incelemesi :

Giant Machines 2017 ile harika simülasyon deneyimine katılın!

Dev makinelerle oldukça gerçekçi zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu harika oyunun tadını sizde çıkarabilirsiniz. Oyunda dev kamyonlarla hem eğlenceli hemde korkunç görevlerin üstesinden gelmek için mücadele edebilirsiniz. Giant Machines 2017, içerisinde 14 farklı hikaye yer alıyor ve her hikayenin kendine özel görevleri var muhakkak katılmalısınız. Son zamanların en eğlenceli simülasyon oyunlarından birinde kariyer yapın. Toplamda 6 farklı bölgede oluşan Grönland, Kanada, Wyoming, Missouri ve Florida’da mükemmel zaman geçirin. Devasa görülen araçlarla zorlu görevleri üstlenin ve görevleri en iyi şekilde yapmak için çabalayın. Oyunda her bölgede kendi iklim şartlarına göre zorlukları ve eğlenceli yanları durmaktadır. Son derece gerçekçi yapılara sahip olan araçlar ve görevlerinin tadını çıkarın. Heyecan verici maceralara katılabilecek ve unutamayacak olduğunuz maceralara katılın.

Giant Machines 2017 oyunundaki araçlar, dozer, kamyon ve normal zamanlarda göremediğiniz bir çok yeni iş makineleri ile tanışın. Dev taşları parçalayan makinelerden tutunda oldukça zorlu hava şartları altında bile çalışma yapmanıza izin veren dev lastikli iş makinelerini kullanın. Oyundaki paletli buldozerler sayesinde üstesinden gelemeyecek olduğunuz hiç bir zor görev olmayacaktır. Yıkım makineleri ve kazıcıları en iyi şekilde kullanarak yüksek puanlar kazanabilir ve harika zamanlar geçirebilirsiniz. Giant Machines 2017 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz ulaşabilecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu sizlere tavsiye ediyoruz. Ekran görüntüleri oldukça iyi ve eğlenceli görevleri ile oyuncuların ilgisini çeken bu oyunda sizde yerinizi alın. İyi eğlenceler dileriz.

Giant Machines 2017 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Giant Machines 2017 Tanıtım Videosu :

Giant Machines 2017 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64 Bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i3-540 or AMD Phenom II X4 940
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 8 GB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia GTX 460 or AMD HD 5870 (1 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Gun-Metal

Gun Metal oyunu ile sizleri çok hızlı ve eğlenceli robot savaş oyunu olan bu oyunu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...