Game Stock Car 2012
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Game Stock Car 2012 oyunu ile sizleri oldukça eğlenceli yarış simülasyonlarında yer alma şansı beklemektedir!

Game Stock Car 2012 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1.2 GB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
803 Kez indirildi.

Game Stock Car 2012 Oyunu incelemesi :

Game Stock Car 2012 oyunu, araba yarış simülasyon oyunları arasında en iyilerinden biri ve aynı zamanda en geliştirilmiş zengin oyunlardan biridir. Üstün grafikleri ve olağan üstü yarış mücadeleleriyle meşhur olan bu oyunda muhakkak sizlerde yer almalısınız. Yarış simülasyon oyunları hayranıyım diyenlere tavsiyemiz olan bu oyundaki araç sayısı sizleri de çok şaşırtacak. Asfaltın tozunu attırabilecek olduğunuz eşsiz yarış sistemlerinde olağan geliştirmeler ve zenginliklerle karşı karşıya geleceksiniz. Reiza Studios tarafından oyun dünyasında yerini olan bu oyundaki hem yarış arabalarına hemde yarış pistlerine hayran kalacaksınız.

Nefes kesen hızlı araçlarla inanılmaz kalabalık yarışlarda yer almanın deneyimi sizleri beklemektedir. Game Stock Car 2012 oyununda göz dolduran muhteşem spor arabalarla hem yarışlara katılacak hemde dilediğiniz gidi modifiyeleri uygulayıp yarışlara hemen katılabileceksiniz. Oyunda tam 12 farklı yarış pistleri var ve her pist birbirinden bağımsız görünüşlere sahiptir. Her pist başka bölgede ve ekibinizle hareket ederek istediğiniz bölgedeki yarışlara katılma şansına sahipsiniz. Oyunda her tür yarış arabalarından bulmak mümkün ve istediğiniz aracı seçtiğinizde yarış sistemi de o araca göre size yarış ortamı hazırlıyor.

12 farklı mükemmel yarış pistine karşın tasarlanan mükemmel özelliklere 32 farklı yarış arabası bulunmaktadır. Yarışlarda aldığınız puanlara göre bir sonraki yarışlarda yerinizi belirleyeceksiniz. Game Stock Car 2012 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz indirebilecek ve oynamaya başlayabilecek olduğunuz bu oyunu çok seveceksiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve ses getiren yarış modlarıyla zamanın nasıl geçtiğini sizlere unutturacak bir oyunda yer alacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Game Stock Car 2012 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Game Stock Car 2012 Tanıtım Videosu :

Game Stock Car 2012 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,4 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1.2 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

bmw_m3_challenge

Araba yarış oyunları severler için sitemize yeni ücretsiz oyunlar eklemeye devam ediyoruz. Bugün sizlere çok…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...