Forklift Simulator 2019
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Forklift Simulator 2019 oyunu, inanılmaz gerçekçi forklift oyunu ile sizde tanışmaya başlayın!

Forklift Simulator 2019 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 600 MB
işletim Sistemi : Windows 7/8/8.1/10 (X64 x86)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
503 Kez indirildi.

Forklift Simulator 2019 Oyunu incelemesi :

Forklift Simulator 2019 ile gerçekçi oyun oynayın!

Seriyle oyuncuları eğlenceli simülasyon oyunu oynama deneyimine sürükleyen bu eğlenceli oyunun tadını çıkartmalısınız. Forklift simülasyon oyunlarına gösterilen ilgi her geçen gün artmakta ve her oyunundaki yeni göre alanları ile tanışmanızı sağlamaktadır. Oyunda özellikle fabrikalarda çeşitli paletleri bir yerden başka bir yere taşımak için forkliftlerin direksiyonuna geçin. Yüklerin ağırlıklarına göre değişen forklift modellerinden seçimler yaparak görevlerin üstesinden geleceksiniz. Dikkat etmeniz gereken başlıca kurallar ise kaldıracak olduğunuz ağırlık noktasını bulmak ve forklift modelini doğru seçmektir. Muhteşem senaryolarla oyunculara sunulan bu harika oyunun içerisinde ilginizi çeken bir çok görev sizleri bekliyor.

Forklift Simulator 2019 oyunu, oldukça gerçekçi bölümleri ve etkileyici senaryolarında en başarılı forklift kullanıcısı siz olun. Forkliftin nasıl çalıştığını bilmiyorsanız eğer, küçük çaplı eğitimler yaparak en doğru şekilde öğrenebilirsiniz. Doğru düzgün bir şekilde çalıştırın ve çeşitli yük alanlarında test edebilir ve forklift sürmeyi öğrenmelisiniz. Oyunda usta sürücü olmak için 40’tan fazla zorlu görevler var ve özellikle forklift meraklıları, gerçekçi bir görünüm ve sürüş hissi yaşatmaya hazır bir oyundur.

Oyun içerisinde özellikle yeni başlayanlar için bu oyundaki inanılmaz güçlü makineleri nasıl süreceklerini çabucak öğrenebilecekleri ortamlar sunulmaktadır. Oyunda yeteneklerinizi geliştirin veya ilgi alanınız her ne olursa olsun, heyecan verici sürüş deneyimi sizleri bekliyor. Forklift Simulator 2019 oyun indir sayfamızdan ücretsiz sahip olabilecek olduğunuz bu mükemmel oyun ile sizde tanışmalısınız. Ekran görüntüleri oldukça iyi ve eğlenceli ses efektleri ile tanışmanın deneyimine sizde ortak olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Forklift Simulator 2019 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Forklift Simulator 2019 Tanıtım Videosu :

Forklift Simulator 2019 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/8/8.1/10 (X64 x86)
  • Gereken işlemci : Intel Core i3 3.1 GHz / AMD Phenom II X3 2.8 GHz
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 600 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GTX 660 (2 GB VRAM)
  • Ses Kartı : Direct X Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

gta-vice-city-iphone-indir

GTA Vice City iPhone oyunu, merakla beklenen ios aksiyon oyunları arasında sonunda yeri alan bu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...