Farming Simulator 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Farming Simulator 2013 oyunu içerisinde inanılmaz gerçekçi çiftlik oyunu oynama deneyimine sizlerde katılacaksınız!

Farming Simulator 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 2013-1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 204 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
3.806 Kez indirildi.

Farming Simulator 2013 Oyunu incelemesi :

Farming Simulator 2013 oyunu ile inanılmaz gerçekçi çiftlik oyunu oynama deneyimine muhakkak sizlerde ortak olacaksınız. Çiftlik simülasyon oyunları arasında yer alan ve aynı zamanda mükemmel sistemler içerisinde harika zaman geçirebileceksiniz. Çiftlik oyunları arasında en değerli ve en sevilenlerden olan bu oyunun içerisinde harika gerçekçi olaylar sizleri beklemektedir. FS 2013 oyunu içerisinde sizleri hayvancılık sektörünü ve tarımsal ürünleri içerisinde ekim işlerinde de bulanarak para kazanacaksınız. Ekim ve biçme işlerini dev güçlü traktörle olağan üstü zaman geçirmenin deneyimine ortak olacaksınız.

Farming Simulator 2013, içerisinde sizleriyle inanılmaz etkileyecek olan bu sıra dışı oyuna sizleri davet ediyoruz. Bu oyunda ilk başlarda size teslim eden küçük bir arazi içerisinde ekim işleri yapacak ve bir kaç süt, yumurta veren hayvanların bakımını yaparak para kazanmaya çalışacaksınız. Simülasyon oyunları arasında yer alan ve aynı zamanda mükemmel deneyimleriyle sizleri harika zamanlar geçireceksiniz.

Birbirinden farklı traktörleri ve traktörlerin aparatlarıyla harika zaman geçirme deneyimine ortak olacaksınız. Giants Software firması tarafından oyun vitrinlerinde yer alan bu mükemmel oyunun içerisinde harika zaman geçireceksiniz. Farming Simulator 2013 oyunu içerisinde çok farklı çiftlik senaryolarına ayak uydurmak zorundasınız. Oyun severler tarafından çok beğenilerek oynanan bu oyunda harika zaman geçireceksiniz. Seviyelere dayalı ekipmanlara sahip olacak ve aynı zamanda kazandığınız paralarla da çok daha güçlü traktörlera sahip olacaksınız.

Satın aldığınız traktörlere ait işinizi kolaylaştırabilecek olan ekim ve biçme makinelerin yanı sıra hasat toplama makinelerine kadar tüm ekipmanlara sahip olacaksınız. Oyun içerisinde sayısız senaryolar ve aynı zamanda özel geliştirilmiş olan mükemmel çiftlik oyunları arasında harika zaman geçireceksiniz.

Farming Simulator 2013 oyunu İndirme sayfamızdan ücretsiz sürümünü indirecek olduğunuz bu oyunun içerisinde harika eğlenceli maceralar sizleri beklemektedir. Oyunun sıra dışı deneyimleri ve aynı zamanda mükemmel grafikleriyle birbirinden farklı meslekleri canlandıracaksınız. Oyunun mükemmel görüntü kalitesi mükemmel ve sıra dışı heyecan verici hayvancılık görevleriyle unutulmaz zaman geçireceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Farming Simulator 2013 Ekran Görüntüleri

Farming Simulator 2013 Tanıtım Videosu :

Farming Simulator 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,0 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 204 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB ATI RADEON X1600/NVIDIA GEFORCE 7600
  • Ses Kartı : Tümü
  • DirectX : DX10.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

cars-fast-as-lightning-android-indir

Cars Fast As Lightning Android oyunu, özellikle küçük yaşlardaki oyun severler tarafından çok beğenilen bu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...