Farming Simulator 2011
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Farming Simulator 2011 oyunu, çiftlik oyunları arasında sizlere tavsiyemiz olan bu oyunu muhakkak denemelisiniz!

Farming Simulator 2011 Oyun Bilgileri

Lisans : Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 187 MB
işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
3.353 Kez indirildi.

Farming Simulator 2011 Oyunu incelemesi :

Farming Simulator 2011 oyunu, çiftlik oyunları içerisinde sizleri heyecanlandırabilecek olan bu muhteşem oyuna davet ediyoruz. Geniş araziler üzerine kurulu olan ve çeşitli güncellemelerle çiftlikte yapabilecek olduğunuz işlerin sayısı çok daha fazla arttırılacaktır. Tüm zamanlarda dikkatleri üzerine çeken çiftlik maceralarıyla tanınan Farming Simulator 2011 oyunu çok eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Büyük ve küçük baş hayvancılık yapabilir ve geniş araziler üzerine çeşitli sebze ekimleri yapıp, kaliteli ürün yetiştirerek para kazanmaya başlayacaksınız. İlk başladığınız size ait olan küçük bir arazi ve o araziyi ekmek için size verilen tek ekipmanlı bir traktöre sahip olacaksınız.

Oyunda kendi yetiştirdiğiniz ürünleri satarak paralar kazanacak ve aynı zamanda kazandığınız paralarla hem ekipman hemde yeni yetiştirmek üzere tohumlar satın alacaksınız. Farming Simulator 2011, içerisinde çok sayıda ekebilecek olduğunuz sebze ve meyve çeşitlerini bulabilirsiniz. Serinin devamı olarak oyun dünyasında yerini almış olan bu oyunda eski versiyonlara göre çok daha fazla geliştirmeler ile daha fazla araçlar, gereçler yer alıyor. Tüm araçları kullanma şansınız var ve üstelik kendi emekleriniz ile oyun içerisinde para kazanarak çok zengin bir çiftliğin sahibi olabilirsiniz.

Oyunda diğer çiftlik oyunları arasında yer alan ve almayan DEUTZ-FAHR, KRONE, HORSCH, PÖTTINGER ve VOGEL & NOOT gibi önde gelen üreticilerin lisanlı traktör ve traktör ekipmanları oyunda yerini alıyor. Traktörler içerisinde otomatik vitesli ve inanılmaz güçlü motor gücüne sahip olan araçlarla olağan üstü işler başarabilirsiniz. Oyunda ilerleyen zamanlarda çok fazla gelişip, çevrim içi moda katılıp, arkadaşlarınız ile çiftlik geliştirmelerinde yer alabilirsiniz. Oyunda büyük baş ve küçük baş hayvancılık sektöründe de çok iyi paralar kazanabilir ve kazandığınız paralarla da kümes ve ahırlara çok daha fazla zenginlik kazandırabilirsiniz.

Oyunda traktörler, biçerdöverler, pulluklar, ekim makineleri ve balya makineleri gibi bir çok ekipmanlarla arazideki tüm işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstün başarılı çalışmalarınızın ödülünü alabilecek ve aldığınız ödüllerle oyunun en zengin çiftlik sahibi siz olabilirsiniz. Farming Simulator 2011 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek olduğunuz demo versiyonunda dahi son derece eğlenceli bölümlere yer verilmiştir. Oyunun görüntü kalitesi son derece gerçekçi ve inanılmaz geliştiren fizik motorları ile harika çiftlik maceralarında yer alabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Farming Simulator 2011 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Farming Simulator 2011 Tanıtım Videosu :

Farming Simulator 2011 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz / AMD Athlon X2 2.7 Ghz
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 187 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

euro-truck-simulator-2-essentials-indir

Euro Truck Simulator 2 Essentials paketi, özel geliştirmeler ve aynı zamanda üstün tır oyunu oynama…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...