Farm Mechanic Simulator 2015
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Farm Mechanic Simulator 2015 oyunu, zor arazi şartlarında arıza yapan traktör ve iş makineleri tamir dükkanında yer almaya hazır olun!

Farm Mechanic Simulator 2015 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 4 GB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.003 Kez indirildi.

Farm Mechanic Simulator 2015 Oyunu incelemesi :

Farm Mechanic Simulator 2015 oyunu, sevilen simülasyon oyunları arasında yer alan bu harika oyunun içerisinde birbirinden farklı maceralarda yer alma şansına sahipsiniz. Bakım ve onarım simülasyon oyunları arasında yer alan bu oyunu çok beğenilen oyun ile muhakkak tanışmalısınız. Kendi işinizin patronu olabilecek ve tüm tarımda kullanan araçların mekanik arızalarını giderebilirsiniz. Çiftlik oyunları içerisinde yer alan traktörler ve traktörlere takılan ekipmanlarda oluşan tüm mekanik arızaları giderme deneyimine ortak olabilirsiniz.

Çiftliğin oldukça bol olduğu bölgede en büyük onarım merkezine sahip olmak için çok çalışacak ve aynı zamanda ilginizi çekebilecek olan bir eski ve yeni traktörlerle karşılaşacaksınız. Farm Mechanic Simulator 2015, içerisinde ilginizi çekebilecek olan bu muhteşem oyunun içerisinde zorlu tamir işlerinin üstesinden geleceksiniz. Oyunda lastik değişimlerinden tutunda yağ değişimlerine kadar tüm mekanik işlerin üstesinden gelmeye çalışacaksınız. İlginizi bir hayli fazla çekebilecek olan 80 farklı benzersiz onarım işleri sizleri bekliyor. Tüm takım ve anahtar setleri oyunda yer alırken, oldukça olan tamirhane de tüm arızaların üstesinden gelebileceksiniz.

Traktör ve biçerdöverler gibi tüm iş makineleri olmak üzere oldukça gerçekçi bakım işleri sizleri beliyor. Ağır tonajlı iş makinelerini onarım merkezlerinde özel olarak hazırlanan liftler kaldırıp, arıza neredeyse orada erişip, kolayca halledebilirsiniz. Oyunda bakım ve onarım için ne gerekiyorsa var ve istediğiniz gibi onarım yapabilirsiniz. Farm Mechanic Simulator 2015 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve oynayabileceksiniz. Grafikleri ve özenle hazırlanan görevlerin tadını çıkarabileceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Farm Mechanic Simulator 2015 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Farm Mechanic Simulator 2015 Tanıtım Videosu :

Farm Mechanic Simulator 2015 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel Core i3-2100 3.1 GHz / AMD Phenom II X3 715 2.8 GHz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 4 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce GTX 260 veya AMD/ATI Radeon HD4850 (1 GB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 11
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Driving-Speed-2-indir

Driving Speed oyunu ile sizleri hem gerçekçi hemen eğlenceli yarış simülasyon oyununda yer almanız beklemektedir….

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...