Farm Manager 2018
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Farm Manager 2018 oyunu, çiftli oyunları hayranlarını inanılmaz gerçekçi yeni maceralar beklemektedir!

Farm Manager 2018 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 6 GB
işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64 bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
2.600 Kez indirildi.

Farm Manager 2018 Oyunu incelemesi :

Farm Manager 2018 oyunu, çiftlik yönetim senaryoları ile birbirinden farklı olduğu gibi son derecede gerçekçi maceraları büyük ilgi çekiyor. Farm Manager oyun serisinin en son versiyonu olan Farm Manager 2018 oyunu ile tanışmalısınız. En az eski versiyonları kadar gerçekçi bölümlerle oluşturan ve bu kez çok daha geniş arazi ile inanılmaz sayıda yetiştirilen yeni ürünleri bulabilirsiniz. Hem grafikleri ve hemde inanılmaz ilgi çekici senaryoları ile oyuncuları oldukça gerçekçi mücadeleler sunan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Çiftlik simülasyon oyunları arasından en yeni ve en popüler olanlardan birini daha sizlere sunuyoruz. 

Traktör ve araç, gereçleri inanılmaz sayıda fazlaca yerini almış ve tüm bağ ile bahçe işlerinde yer almaktadır. Farm Manager 2018 oyununda kendi çiftliği kendiniz yönetmeye çalışın. Tam bir ticaret anlayışı eklenen bu oyunda ürünleri ucuza alıp, en yüksek fiyata satmak için en kaliteli ürünleri yetişmek zorundasınız. Tarla, bağ ve bahçe işleri içerisinde en verimli zamanları değerlendirin ve yüksek fiyatlara satarak oyunun en zengin siz olabilirsiniz. Hayvancılık sektörünü de en iyi şekilde yerine getirmeli ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Tavuk, koyun ve inek gibi hayvanlar dışında ördek ve kaz gibi hayvanlarda oyunda yer alıyor.

Bir önceki versiyonunda olmayan çiftlikte işinize çok yarayabilecek olan yeni ekipmanları satın alabilirsiniz. Lisanlı traktörlerin yer aldığı bu oyunda size verim açısından oldukça fazla destek verebilecek olan yeni işçileri işe alacaksınız. Oyunda yetiştirebilecek olduğunuz ürünler ise klasik olan buğday dışında çilek, salatalık, domates, patates, armut ve elma ağacı olmak üzere çok sayıda yeri ürün yetiştirme heyecanı sizleri bekliyor. Farm Manager 2018, diğer serilerine daha fazla mahsul yetiştirme imkanı sunuyor, üstelik bu kez mahsuller için daha geniş arazilere sahip olabilirsiniz.

Tüm hava şartları altında altında çalışma ve mahsul yetiştirebilir, çok daha fazla para kazanabilirsiniz. Fazla mahsul yetiştirmek için daha fazla işçiye sahip olmalısınız ve yetiştirme dışında işçi sayısını en aza indirerek maliyetleri de düşürerek dengeyi sağlamalısınız. Oyun için hazırlanan oldukça güçlü traktörler ve onlara bağlanan tarımda kullanan ekipleri kullanmak gerçekten uzmanlık istemektedir. 40 farklı ekipmana ulaşma şansına sahipsiniz ve her birinin kullanım amaçlarına göre sırasıyla satın alarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Çiftlikte kazandığınız büyük paralarla çeşitli işletme tesisleri ve çiftlikte yetiştirdiğiniz ürünlerin kalitesini arttırabilecek olduğunuz binalar inşa edebilirsiniz. Mevsimlere özel yetişen ürünleri özel seralar kurarak, daha hızlı ve daha verimli bir şekilde yetiştirme şansına sahip olabilirsiniz. Birbirinden farklı tam 15 senaryo ile sizleri karşılayan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Oyunda atölye ve ardiye gibi bir çok malzeme saklayabilecek ve daha sonra yeni gibi çıkarıp, kullanabilecek olduğunuz eşyalar için depolarda inşa edebilirsiniz. Heyecan verici yeni görevler ve zengin çiftlik sahibi olmaya hemen başlamak için Farm Manager 2018 oyunu indirme sayfamızdan tüm detayları öğrenebilirsiniz. Grafikleri ile oldukça gerçekçi manzaralara eşliğinde oynayabilecek olduğunuz bu mükemmel oyunda yer almanızı tavsiye eder, iyi eğlenceler dileriz.

Farm Manager 2018 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Farm Manager 2018 Tanıtım Videosu :

Farm Manager 2018 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/8/10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Intel i5-2400 / AMD FX-8320
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 6 GB
  • Ekran Kartı VRAM : GTX 560 2GB, AMD Radeon 7850 (2 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

GTA-Turk-indir

GTA Türk oyunu ile aksiyonlarına Türkçe bölümlerle ile devam edin! Dünyanın en sevilen oyunlarından biri…

“Farm Manager 2018” için 1 Yorum

  • Bu siteyi çok seviyorum google de her zaman görmek isterim oyunlar çok güzel ve hiç uğraştımıyor, şimdiki oyun için de teşekkür ederim

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...