Farm Machines Championships 2014
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Farm Machines Championships 2014 oyunu ile en kapsamlı çiftlik oyunu sizleri bekliyor!

Farm Machines Championships 2014 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1.7 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.834 Kez indirildi.

Farm Machines Championships 2014 Oyunu incelemesi :

Farm Machines Championships 2014 oyunu, Çiftlik oyunları arasında yer alan bu mükemmel oyunuda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Oyun severler için tasarlanan bu oyunun içerisinde gerçekten çok heyecanlı zaman geçirmenin deneyimine ortak olacaksınız. Çiftlik oyunları her geçen gün oyun dünyasında önemli yer kaplamakta olduğunu görebiliyoruz. Farm Machines Championships oyunları serisinin 2014 versiyonunda olağan üstü geliştirmeler ve aynı zamanda süresiz çiftlik oyunu oynama deneyimini sizlere sunmaktadır.

Oyunda yeni traktörler ve yeni tarım araçlarıyla çok eğlenceli ekim işleri yapmanın deneyimine ortak olacaksınız. Simülasyon oyunları içerisinde yer alan ve aynı zamanda müthiş eğlenceli zaman geçirmeye hemen sizlerde başlamalısınız. Oyunda tarımsal ürünler yetişmenin yanı sıra büyük ve küçük baş hayvanlar olmak üzere hayvancılık sektörüyle de zaman geçirebilirsiniz. Oyunda çiftlik yönetiminizde tarımsal ürünler ekip satarak para kazanabilir ve aynı zamanda kazandığınız paralarla yeni tarım araçları satın alabilirsiniz.

Farm Machines Championships 2014 oyununda yenilenmiş traktörler ve aynı zamanda ekin işlerinde kullanabilecek olduğunuz ekipmanlarla eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Çiftlik oyunu senaryolarının en iyisini yaşayabilecek olduğunuz bu oyunun içerisinde muhteşem eğlenceli zaman geçirmenin deneyimine ortak olacaksınız. Bu oyunda en hızlı ve en eğlenceli tarım işlerini yapabileceksiniz. Oyunda sürekli yeni ekim işleri hasat toplama ve satma gibi aktif gelişmelere katılmaya çalışmalısınız. Oyunda 40 farklı traktör ve iş makinelerinden oluşan olağan üstü oyun oynamanın deneyimine ortak olacaksınız.

Oyun severler için sitemizde yer verdiğimiz bu oyunun içerisinde mükemmel deneyimlere katılmanın heyecanına ortak olabilirsiniz. Çiftlik konulu simülasyon oyunlarının en iyilerinden biri olan bu oyunda oldukça farklı ve gerçekçi çiftlik oyunu oynayacaksınız. Kendi bahçeniz içerisinde sürekli değişik meyve, sebze, buğday ekimlerinin yanı sıra büyük ve küçük bay hayvanlardan olan inek, kuzu ve tavuk besiciliği yapabileceksiniz. Farm Machines Championships 2014 oyunu İndirme sayfamızdan ücretsiz olarak hazırlanan bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Oyunun görüntü kalitesi oldukça iyi ve gerçekçi ses efektleriyle olağan üstü zaman geçireceksiniz. Müthiş geliştirilmiş ses efektleri ve olağan üstü sistemleriyle zamanını çok gerçekçi heyecan verici simülasyon çiftlik oyununa başlamalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Farm Machines Championships 2014 Ekran Görüntüleri

Farm Machines Championships 2014 Tanıtım Videosu :

Farm Machines Championships 2014 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
  • Gereken işlemci : İntel CoreTM 2.3 GHz / AMD Phenom II X4 810 veya 2.80
  • Yeterli Ram : 2 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1.7 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 512 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : 11.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

carrier-command-gaea-mission-indir

Carrier Command Gaea Mission oyunu, inanılmaz eğlenceli aksiyonlarla dolu misyonları ile hazırlanan bu mükemmel oyunun…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...