Farm Expert 2017
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Farm Expert 2017 oyunu, en gerçekçi çiftlik maceralarının hazırlandığı mükemmel bir simülasyon oyunudur!

Farm Expert 2017 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretli/Satın Al
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 15 GB
işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.658 Kez indirildi.

Farm Expert 2017 Oyunu incelemesi :

Farm Expert 2017 oyunu, müthiş özellikleri ve saymakla bitmeyecek olan senaryolar eşliğinde hazırlanan en gerçekçi çiftlik simülasyon oyunudur. Son derece gerçekçi bölümleri ve birbirinden farklı görevlerle hazırlanan bu oyunda kendi çiftliğinizi büyüterek, harika zamanlar geçirebilirsiniz. İlk bölümlerinden çok daha eğlenceli senaryolar ve birbirinden farklı çiftlik maceralarına katılma şansını sizlere vermektedir. Çiftçilik sektörünü sizlere en iyi şekilde yaşatacak olan bu muhteşem oyunda son derece eğlenceli maceralara katılabilirsiniz. Oyunun en başında size bırakılan özel bahçeyi büyütmek için hem tarım işlerinde olacak hemde hayvancılık sektöründe yer alabilirsiniz.

İlgi çekici manzaraları ve gerçek zamanlı oynanışı ile dikkatleri üzerine çeken bu oyunu sizlerde denemelisiniz. Farm Expert 2017, diğer versiyonlarına göre çok daha eğlenceli bölümleri ve çok daha fazla araç ile gereçlerle sizlere sunulmaktadır. Müthiş güçlere ve özelliklere sahip olan traktörler için hazırlanan özel ekipmanlar ile inanılmaz zor işlerin üstesinden gelebileceksiniz. Traktörleri inanılmaz derecede güçlü ve etkili çekiş güçleri ile sizi asla yolda bırakmayacaklar. Aynı traktörlerin bir çoğu donanımsal özelliklerinin de kullanılabilir olması sizi bir hayli eğlenceli deneyimler yaşatabilir.

Çamurlu arazi içerisinde bir de yoğun yağmur yağışına denk geldiğiniz de işiniz iki kat zorlaşıyor ama yine güçlü 4×4 çekiş gücüne sahip olan araçlar sizi kurtaracaktır. Oyunda çiftliğinizi ne kadar genişletirseniz, o kadar çok tarım ürünü yetiştirebilir ve daha da çok para kazanabilirsiniz. Kazandığınız paralarla daha üstün iş makinesi alabilir ve çok daha fazla çalışarak oyunun en zengin çiftliğine sahip olabilirsiniz. Profesyonel özel araçlar ve son derece etkili hazırlanan özel ekme ve biçme ekipmanları sizi inanılmaz heyecanladıracak. Düz tarlaları sürmek için alabilecek olduğunuz bir çok özel ürünler oyunda yer almaktadır. Farm Expert 2017 oyunu için özel yer verilen bir çok traktörler ve birbirinden farklı iş makinelerinin her birini kullanabilirsiniz. Oyundaki hayvancılık sektöründe ise büyük ve küçük baş hayvancılığı da yaparak büyük gelirler elde edebilirsiniz.

İnek, koyun, tavuk, ördek gibi bir çok hayvanın hem etinden hemde sütlerinden olduğu gibi yumurtaları da satarak para kazanabilirsiniz. Doğal manzaraları olağan üstü geliştirilmiş olan bu mükemmel oyunda müthiş zamanlar geçirebilirsiniz. Geliştirilmiş oyun teknikleri içerisinde kolay kontroller ve ilgi çekici yeni arayüzler bu seriye özel olduğunu sizlere de hissettirecektir. Birbirinden farklı pazar ortamlarında yetiştirdiğiniz ürünleri satabilir veya yeni ürünler satıp alıp, ekimlerine hemen başlayabilirsiniz. Farm Expert 2017 oyunu indirme sayfamızdan bu oyunun tüm detaylarını öğrenmek için tanıtım videosundan izleyebilirsiniz. Grafikleri son zamanların en müthiş görüntüleme sistemine sahip ve oldukça gerçekçi çiftlik simülasyon oyunu oynama deneyimine sahiptir. İyi eğlenceler dileriz.

Farm Expert 2017 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Farm Expert 2017 Tanıtım Videosu :

Farm Expert 2017 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Core i3 3.1 GHz / AMD Phenom II X3 2.8 GHz
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 15 GB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce GTX 560 veya Radeon HD6870 (1GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 11
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

carx-drift-racing-iphone-indir

CarX Drift Racing iPhone oyunu ile drift kralı siz olun! Mobil oyunlar arasında en gerçekçi…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...