Fahr Simulator 2009
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Fahr Simulator 2009 oyunu, araba sürüş eğitim oyunları arasında sizlere tavsiyemiz olan bu simülasyon oyunu ile tanışmalısınız!

Fahr Simulator 2009 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 606 MB
işletim Sistemi : WinXp/Vista/Win7
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
3.004 Kez indirildi.

Fahr Simulator 2009 Oyunu incelemesi :

Fahr Simulator 2009 oyunu, ilginizi çekebilecek simülasyon oyunları arasında sizlere tavsiyemiz olan bu harika oyunu muhakkak denemelisiniz. Oyun severler tarafından çok beğenilecek olan bu ilgi çekici oyunun içerisinde sürüş eğitimi yapabileceksiniz. Arabaları ve ilginizi bir hayli çekebilecek olan şehir içi ortamlarında harika araba sürüş deneyimine ortak olacak ve eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Arabaları ve senaryoları ile sizleri nefes kesen eğlenceli sürüş pistleri beklemektedir. Şehirlerin dört bir tarafına uzanan yollarda tüm araçları kullanma deneyimi ile tanışmalısınız.

Araba sürüş simülasyon oyunları arasından heyecan verici özelliklere sahip olan bu müthiş oyunu çok beğeneceksiniz. Kurgular ve çeşitli tehlikelerle dolu şehir içerisinde direksiyon başına geçecek ve trafik kurallarını da öğrenmiş olacaksınız. Kural ihlali yapmamanız gereken yollar ve birbirinden farklı senaryolarla dolu olan bu harika oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Fahr Simulator 2009, içerisinde çok farklı sürüş heyecanlarının yer aldığı bu harika oyunun içerisinde bir çok marka ve modele sahip otomobillerle tanışmaya hemen hazır olmalısınız.

Oyunda limuzinler dahi bir çok model otomobillerle oyun oynamanın heyecanına ortak olurken, diğer yandan manüel vitesli araçlar ile otomatik vitesli araçları kullanma deneyimine ortak olabilirsiniz. Oyunda otomobil, kamyonet, jeep ve çeşitli sedan araçlar arasında seçip yapıp, araba sürme eğitimine ortak olabilirsiniz. Araba sürüş sisteminde ilk önce acemilik dönemlerinizi yaşayacak ve sürüş etiğim süreçlerini başarı ile geçince de ustalık sürüşlerinde yer alabileceksiniz.

Oyunda ilginizi çekebilecek olan özel araçlar ve aynı zamanda özenle hazırlanan şehrin özel yollarında son derece heyecanlı sürüş deneyiminde yer alacaksınız. Arabaları ve haritaları ile son derece heyecan verici yarış sistemine ortak olabilecek ve aynı zamanda kullanmak istediğiniz tüm araçları kullanma şansına sahip olacaksınız. Şık tasarımlara sahip olan bu oyunda şehrin en zengin kesimlerinde de araba sürme şansına sahip olabilirsiniz. Fahr Simulator 2009 oyunu indirme sayfamızdan sizlerde hemen ücretsiz olarak indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun görüntü kalitesi oldukça iyi ve oyunda kaybolmayan bakış açılarının yanı sıra kontrol sistemlerine ortak olmanın deneyimi sizleri beklemektedir. İyi eğlenceler dileriz.

Fahr Simulator 2009 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Fahr Simulator 2009 Tanıtım Videosu :

Fahr Simulator 2009 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,0 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 606 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

alarm-fur-cobra-11-burning-wheels-indir

Alarm für Cobra 11 Burning Wheels oyunu, filminden esinlenmiş olan bu mükemmel aksiyonlarla dolu bu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...