Dogfight 1942
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Dogfight 1942 oyunu, 2. dünya konulu uçak savaş simülasyon oyunu ile aksiyonlarla katılabilirsiniz!

Dogfight 1942 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 2.95 GB
işletim Sistemi : Win XP SP3/Win Vista/Win 7
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
341 Kez indirildi.

Dogfight 1942 Oyunu incelemesi :

Dogfight 1942 harika bir uçak simülasyon oyunu!

Uçak savaş simülasyon oyunları arasına yeni eklenen üstelik ikinci dünya savaşı konulu bir oyuna sizlere tanıtıyoruz. Demo oyun indir sitemizden her geçen gün çok daha fazla gerçekçi oyunları tüm oyun hayranları için yer veriyoruz. Bu oyunda da sizleri büyüleyecek olan mükemmel uçak savaş simülasyon oyunununda efsane savaşa dahil olmalısınız. İlginizi çekebilecek savaş ortamlarına siz orduya havadan destek vermek için kıran kırana savaşa katılabilirsiniz. İkinci dünya savaşında olağan üstü yaşanan korkunç savaşlardaki gibi uçakların üstlendiği hava taarruzlarına katılmalısınız. Dogfight 1942, içerisinde inanılmaz gerçekçi ortamlarda, yine son derece gerçekçi uçaklarla akıl almaz savaşlara katılmalısınız.

Dogfight 1942 oyunu, diğer uçak savaş oyunlarına göre hem farklı savaş uçakları hemde konusu ile etkileyici savaş oyununda yer alabilirsiniz. Oyunda Masal P-38 Lightning ve Britanya’nın Spitfire’ından korkulan Messerschmitt 109 ve Japon Kate‘e kadar 40 farklı tarihsel bölgelerde savaşa hazırlanın. Korkunç savaşlarda sınırları zorlayan düşman ordularına siz havadan cevap vereceksiniz. Kontrol ettiğiniz savaş uçağı ile karadaki tanklara ve okyanus üzerindeki savaş gemilerine hemen sizlerde katılmalısınız.

Şiddetli patlamalar ve kaos ortamında hayatta kalmak ve zafer elde etmek için her zaman cesur olmalısınız. Uçakların içleri inanılmaz gerçekçi ve aynı zamanda dış yapılarının da gerçekleri ile aynı görünüş yapısında olduğunu söyleyebiliriz. Hayatta kalmak için hem hızlı hemde en etkili şekilde saldırılar yaparak düşman dalgasını dağıtmaya çalışmalısınız. Dogfight 1942 oyun indirme sayfamızdan ücretsiz ulaşabilir ve etkileyici savaş uçağı kullanma deneyimine katılabilirsiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve son derece benzersiz şiddetli patlamaların yaşandığı savaşa katılmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Dogfight 1942 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Dogfight 1942 Tanıtım Videosu :

Dogfight 1942 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Win XP SP3/Win Vista/Win 7
  • Gereken işlemci : Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.20 GHz
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 2.95 GB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce 8600GT (256 MB VRAM)
  • Ses Kartı : Direct X Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant internet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

the-whispered-world-indir

The Whispered World oyunu ile müthiş maceralara katılın! Macera oyunları hayranları, birbirinden farklı eğlenceli zamanlar…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...