Digger Simulator 2011
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Digger Simulator 2011 oyunu, gerçekçi iş makineleri ile son derece eğlenceli maceralara sizlerde katılabilirsiniz!

Digger Simulator 2011 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 193 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
4.351 Kez indirildi.

Digger Simulator 2011 Oyunu incelemesi :

Digger Simulator 2011 oyunu, gerçekçi simülasyon oyunlar arasında yer alan bu harika oyunda seçtiğiniz şehrin tüm alt yapı ile siz ilgileneceksiniz. İlginizi çok fazla çekebilecek olan son derece gerçekçi görevlerle inanılmaz heyecanlı zamanlar geçirebilirsiniz. Avrupa’da birbirinden farklı şehirlerden birini seçtikten sonra daha önceden çizilmiş veya kendi çizmiş olduğunuz projeleri ile uğraşmaya başlayacaksınız. Oyunda yer altı çalışmalarında elektrik, su, doğalgaz ve telefon hatlarına ait kanalları açmaya başlayacaksınız.

Kazı çalışmalarında size yardımcı olabilecek olan tüm iş makineleri sizler için hazır beklemektedir. Mega kentlerin en kalabalık ortamlarında en güvenli ve en kaliteli alt yapı çalışmaları için yer alacaksınız. Oyunda kamyon ve kepçe gibi bir çok iş makinesini sürebilir ve kazı işlerinde kullanılan özel iş makinelerinin tadını çıkarabilirsiniz. Digger Simulator 2011, diğer serilerinden çok daha farklı ve birbirinden eğlenceli görevlerde yer almanın deneyimi sizleri beklemektedir. İş makineleri özellikle inanılmaz gerçekçi olarak hazırlanmış ve ilginizi bir hayli fazla çekebilecektir.

3 boyutlu grafikleri ile sizleri büyüleyebilecek ve inanılmaz zorlu kazı çalışmalarını başarı ile sonlandırmaya çalışabilirsiniz. Çevreye çok fazla zarar vermeden ve insanları aşırı rahatsız etmeden tüm çalışmalarınızı sürdürecek ve sizden istenen projeleri en kısa sürede gerçekleştireceksiniz. Digger Simulator 2011 oyunu indirme işleminden hemen sonra kolay kurulumunu gerçekleştirdikten sonra hemen sizde başlayabilirsiniz. Üç boyutlu görüntü kalitesi ve son derece gerçekçi yıkım ve yapım simülasyonları ile müthiş zamanlar geçirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Digger Simulator 2011 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Digger Simulator 2011 Tanıtım Videosu :

Digger Simulator 2011 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel® Pentium Dual Core 2.0 GHz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 193 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Racing-Impossible-indir

Araba yarış oyunu severler için sitemizde yer verdiğimiz nefis oyunlardan biri olan Racing Impossible oyunu sizi…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...