Demolish & Build Company 2017
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Demolish & Build Company 2017 oyunu, hem yıkım hemde yapım işleri patronu olmak için bu oyuna başlayın!

Demolish & Build Company 2017 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 15 GB
işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.576 Kez indirildi.

Demolish & Build Company 2017 Oyunu incelemesi :

Demolish & Build Company 2017 oyunu, muhteşem gerçekçi senaryolarla hazırlanan hem yıkım, hemde inşaat işleri yapımında yer alabilirsiniz. Bu muhteşem oyunda sizleri birbirinden farklı projeler ve yeni yakım işleri ile karşılaştırıyor. İlginizi çekebilecek olan bir çok iş makinesi ve özel görevlerle hazırlanan bu oyunu çok beğeneceksiniz. Eski yapıların ortadan kaldırılması ve yeni yapıların yapılması için gerekli çalışmalara başlayacaksınız. Heyecan verici yıkım işleri üstesinden gelebilmek için gerekli tüm ekipmanlara sahipsiniz ve bu ekipmanları doğru kullanmalısınız.

İnanılmaz büyük bir şehirde son derece modern yapılar yapabilmek için eski binaları en güvenli ve en hızlı şekilde yıkmalısınız. Eksi gecekonduları, sahipsiz kulübeleri ve beton yığılı ayakta zor durabilecek kadar eski binaların yakımı iş kepçe, dozerleri kullanacak ve kalıntıları ile atıkları kamyonlarla taşıyacaksınız. Demolish & Build Company 2017, eski versiyonlarından çok daha üstün özelliklere sahip olan araçlarla mükemmel deneyimler kazanmanızı sağlayan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Oyunda kazandığınız paralarla boş araziler satın alıp, alış veriş merkezleri veya anahtar teslim modern daireler tasarlayabilirsiniz.

Son derece etkili yıkım araçlarını kullanırken diğer yandan da çevredeki halka zarar vermemeye çalışmalısınız. Yıkımlarda sadece iş makineleri değil aynı zamanda kazma, kürek, çekiç ve balyoz gibi darbe gücü oldukça fazla olan el aletleri sizi bekliyor. Oyun içerisinde büyük vinçlerin uçlarına bağlanan demirden top ile yıkamayacak olduğunuz duvar ve bina yok. Oyunda özel görevler almak için çok fazla çalışmalı ve verilen bütün görevleri yerlerine getirmelisiniz. İş makinelerini en iyi şekilde kullanarak büyük işler başarabilir ve son derece eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Grafikleri inanılmaz gerçekçi boyutlara taşınmış olan bu harika oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Demolish & Build Company 2017 oyunu indirme sayfamızdan oyun hakkındaki tüm detaylara ulaşmak için tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Demolish & Build Company 2017 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Demolish & Build Company 2017 Tanıtım Videosu :

Demolish & Build Company 2017 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i3 3.1 GHz or AMD Phenom II X3 2.8 GHz
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 15 GB
  • Ekran Kartı VRAM : Saphhire ATI HD 4850 GDDR3 (512 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

nuclear-bike-2-indir

Nuclear Bike 2 oyunu, motor oyunu seveler için sitemizde yer verdiğimiz harika bir oyundur. Dosya…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...