Demolish & Build 2018
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Demolish & Build 2018 oyunu, inanılmaz gerçekçi inşa yapım ve yapım işleri şantiyesinin başına sizde geçin!

Demolish & Build 2018 Oyun Bilgileri

Lisans : Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : Türkçe / İngilizce / Almanca
Dosya Boyutu : 15 GB
işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
6.318 Kez indirildi.

Demolish & Build 2018 Oyunu incelemesi :

Demolish & Build 2018 oyunu, oyun dünyasının gelmiş geçmiş en mükemmel yıkım oyunlarından biri olan Demolish & Build serisinin en son versiyonudur. Eski sürümlerine göre çok daha zorlu yıkım işlerinde yer alma şansına sahip olabilecek ve üstelik tüm iş makinelerine sahip olabilecek olduğunuz yeni seri karşınıza çıkıyor. Simülasyon oyunları arasında en sevilen serilerden birinin daha yeni versiyonu ile tanışmalısınız. Oyunda bir yıkım işleri ve yapım işleri ile uğraşan şirket ile işe başlayacaksınız. Senaryoların tamamında modern çevre düzenine destek verebilecek olan çalışmalarda yerinizi alın. Yıkılması son derece zor ve inanılmaz tehlikeli olan tüm yapıları siz yıkacak ve tüm enkazı çevreye zarar vermeden kaldırmaya çalışacaksınız.

Eski sürümlerinde olmayan satın alma özelliklerinin tamamına yer verilmiş ve üstelik istediğiniz kadar büyük arazi satın alıp, eski yapıları yıkarak, yeni modern binalar yapmaya çalışmalısınız. Demolish & Build 2018‘de inanılmaz güçlü iş makinelerinin yanı sıra taşıma işlemlerinde kullanılan yeni kamyonlar da dikkatleri üzerine çekmektedir. İnşaat yapımında kullanılan makineler farklı ve yıkım için kullanılan tüm iş makinelerine de ayrı olarak yer verilmiş. Dev binaları yıkmak için kullanılan kule vinçlerle yıkamayacak hiç bir zor bina yoktur. Büyük proje işlerinde size yardımcı olacak formen ekibi ve işçileri en iyi şekilde çalışmaları için yönetmek zorundasınız.

İş makinelerini en iyi ve en doğru şekilde kullandığınızda hiç bir yıkım ve yapım işi sizi oyunda zorlayamayacaktır. Çevreye zarar vermeden tüm yıkım işlerinin üstesinden gelecek ve aynı zamanda çok daha fazla para kazanarak, daha güçlü iş makinesi ve vinçler satın alabilirsiniz. Yaptığınız sözleşmelerde kesinlikle işi bitirebilecek olduğunuz zamanlara dikkat etmeli ve aynı zamanda şirketinizin prestiji için verilen tüm işleri zamanında bitirmelisiniz. Sözleşme yaparken şartlara ve kuralları dikkat etmenizin yanı sıra gelir ve giderleri de en iyi şekilde hesap yaparak zarar etmemelisiniz.

Oyunda yıkım robotları, dozer, beton mikser kamyonu, silindirler, kovalı kepçe, damperli kamyon ve çok sayıda güçlü paletli ve paletsiz vinçlerle harika işler başarabilirsiniz. Her türlü zorlu yıkım ve mükemmel yapım işlerinde yer almanın deneyimini sizlerde muhakkak yaşamalısınız. Demolish & Build 2018 oyunu indirme sayfamızdan bu yeni oyunun tüm özelliklerini keşfedebilir ve oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve eğlenceli ses efektleri ile inanılmaz gerçekçi zamanlar geçirebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Demolish & Build 2018 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Demolish & Build 2018 Tanıtım Videosu :

Demolish & Build 2018 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i5-530 2.5 GHz / AMD Phenom II X4 925 2.5 GHz
  • Yeterli Ram : 8 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 15 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVidia GeForce GTX 750 (2 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

kings-bounty-the-legend-indir

King’s Bounty The Legend oyunu ile sıra tabanlı savaş sizi bekliyor! Strateji savaş oyunu deneyimini…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...