Construction Machines 2014
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Construction Machines 2014 oyunu, bir inşaat firmasının başına geçip, dev iş makineleri ile yıkımlar ve yeni yapılar yapın!

Construction Machines 2014 Oyun Bilgileri

Lisans : Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : English, Francais, Italiano, Deutsch
Dosya Boyutu : 650 MB
işletim Sistemi : Windows 7 / 8 / 10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.144 Kez indirildi.

Construction Machines 2014 Oyunu incelemesi :

Construction Machines 2014 oyunu, inşaat sektörünün en mükemmel oyun simülasyonlarından biri olan bu müthiş oyunu muhakkak denemelisiniz. İlginizi bir hayli fazla çekebilecek olan araçlarla yıkılması oldukça zor eski yapıları yerle bir edip, yenilerinin inşaatına başlayacaksınız. Oyunda kepçeler, dozerler, kamyonlar, vinçler ve yıkımlarda kullanılan tüm özel ekipmanları kullanabilirsiniz.

İnşaat sektöründe bulunan tüm ekip ve ekipmanları bulabilecek ve kullanabileceksiniz. Oyundaki yıkım ve yeni yapım yapılabilecek olan projelere ele alacak ve hemen çalışmaya başlayacaksınız. Oyundaki amaç eski evlerin yıkımları ve zeminlerin düzeltmeleri gibi bir çok projeleri gerçekleştireceksiniz. Son derece estetik grafikleri ve özel geliştiren çalışma sistemleri sizi bu oyunda gerçekçi mücadeleleri sunuyoruz.

Construction Machines 2014, içerisinde birbirinden farklı özel iş makineleri ile size verilen projeler doğrultusunda işe başlıyorsunuz. Başarılı yıkımdan sonra zemini düzeltin ve yeni modern binalar yapmak için çalışmalara başlayın. Modern binaları yaparken çok dikkatli olmalı çevreye ve insanlara zarar vermemeniz gerekmektedir. İş makineleri oldukça güçlü ve kontrol sistemleri oldukça kolay olduğu sizlerde oyuna başladığınızda görebilirsiniz.

Dışarıdan bakınca yıkımı inanılmaz zor olan ve üstelik ulaşması oldukça güç yapılarla da karşılaşabilirsiniz, yıkım için doğru aracı seçtiğinizde işiniz bir hayli kolay olacaktır. Heyecan verici patlamalar, gerçekçi efektler ve müthiş yapım işlerinin yer aldığı Construction Machines 2014 oyunu indirme sayfamızdan deneme sürümüne göz atabilir ve tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Grafikleri oldukça üstün ve çok gerçekçi ses efektleri ile harika zamanlar geçirebilirsiniz.İyi eğlenceler dileriz.

Construction Machines 2014 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Construction Machines 2014 Tanıtım Videosu :

Construction Machines 2014 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7 / 8 / 10
  • Gereken işlemci : Intel® Pentium Dual Core 2.0 GHz
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 650 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

PES-2016-myClub-indir

PES 2016 myClub ile en gerçekçi fotbol oyunu oynama deneyimine sizlerde dahil olabilirsiniz. Futbol tutkunlarını…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...