City Bus Simulator 2010
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Otobüs sürmeyi seviyorum diyenlere City Bus Simulator 2010 oyunu bedava!

City Bus Simulator 2010 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2010/1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 3.7 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
4.620 Kez indirildi.

City Bus Simulator 2010 Oyunu incelemesi :

City Bus Simulator 2010 oyununda yeni otobüsler ve yeni sürüş heyecanları ile tekrar karşımıza çıkıyor. 2010 yılına özel olarak hazırlanan bu oyunda o yıllardaki müthiş performanslı otobüslerle sizlere hizmet etmeye hazır durumdadır. Birbirinden farklı otobüs sürme heyecanına ortak olacak olduğunuz bu oyunun içerisinde gerçekçi otobüs sürme heyecanına ortak olacak ve hiç görmediğiniz otobüs modelleriyle çalışacaksınız. City Bus Simulator 2010 oyunu, eşi benzerine rastlanmayan bir çok görüntü efektlerini ve aynı zamanda sistemlerini kapsamaktadır. Oyunda şehirler arası ve şehir içi yolcu taşıma deneyimine ortak olmanın heyecanını yaşayabilirsiniz.

İlk başladığınız size orta boy otobüs seçenekleri ile dönen bu oyunda ilerledikçe otobüs boyları ve sürüş haritaları değişkenlik göstermektedir. Oyunda görevleriniz arttıkça çok daha iyi derecelere yükselmiş ve profesyonel otobüslerin direksiyonunda kendinizi görmeniz mümkün oluyor. Otobüs sürme simülasyon oyunları arasında yerini alan bu muhteşem oyunu çok severek oynayacaksınız. City Bus Simulator 2010 oyunundaki çok sayıda yolcu otobüsü ve inanılmaz uzun şehir haritaları yer almaktadır. Oyun içerisinde farklı ve benzersiz sürüş deneyimlerinin yanı sıra aklınıza gelmeyen bir çok daha geniş özellikle oyun oynamanız sağlanmaktadır.

Otobüs oyunları arasındaki farkı ise hem otobüsleri hemde oldukça gerçekçi hazırlanan haritalarla hazırlanmıştır. Oyunda otobüs binme, otobüsten inme gibi tüm yolcu işlemlerini sırasıyla yerine getirmeniz gerekiyor. Yolcu taşıma esnasında kesinlikle trafik kurallarına uymalı ve aynı zamanda yolcuların güvenliği sağlamak zorundasınız. Trafik kurallarına dikkat etmek ve yolcuları gidecekleri yerlere güvenli bir şekilde götürmekte ne kadar dikkatli olursanız o kadar puan kazanacaksınız. City Bus Simulator 2010 oyununda kazandığınız puanlar size bir üst seviyeyi hediye edecektir. Üst seviyelerde de kesinlikle otobüs sürüş kurallarına uymaya ve trafik katliamı çıkartmamaya özen göstermelisiniz.

Yolculara iyi davranmalı ve onlar yerlerine oturmadan, inecekleri yerde otobüsten tamamen inmeden hareket etmemelisiniz. Oyunun çok gerçekçi olmasını sağlayan mükemmel görüntü ses efektlerinin heyecanına hemen sizlerde ortak olabilirsiniz. Oyunda durmanız gereken duraklarda zamanında durmalı ve şehirler içi kalabalık trafikte dahi olsa yolcu duraklarında kesinlikle durmanız gerekmektedir. City Bus Simulator 2010 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun görüntü kalitesi oldukça muhteşem ve gerçekçi ses efektleriyle zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

City Bus Simulator 2010 Oyun Ekran Görüntüleri

City Bus Simulator 2010 Tanıtım Videosu :

City Bus Simulator 2010 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
  • Gereken işlemci : Pentium IV Dual Core 2,0 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 3.7 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB
  • Ses Kartı : On board
  • DirectX : 9.0 ve üzeri
  • İnternet Bağlantısı :
 

City Bus Simulator 2010 Oyunu hileleri :

Oyunun hilesine rastlanılmıyor.

Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Cultures Online indir - Cultures Online

Cultures Online, browser tabanlı bir MMOPRG oyunu. Çok oyunculu ve online olarak oynanan strateji oyunu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...