Bus Simulator 2009
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Bus Simulator 2009 oyunu, serinin en sevilen oyunlar arasında yer alan bu otobüs sürme oyununu denemelisiniz!

Bus Simulator 2009 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 174 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
9.319 Kez indirildi.

Bus Simulator 2009 Oyunu incelemesi :

Bus Simulator 2009 oyunu, otobüs sürme hayalinizi gerçekleştirebilecek olduğunuz bu muhteşem oyunun içerisinde çok eğleneceksiniz. Oyunda oldukça geniş haritası üzerinde otobüs sürme zevkini yaşarken aynı zamanda yolcu taşımacılığı da yapacaksınız. Otobüs simülasyon oyunları arasında sizlere tavsiyemiz olan bu ilgi çekici oyunda inanılmaz kalabalık şehrin içerisinde görevler yapabileceksiniz. Eğlenceli otobüs kullanma şansını sizlere veren bu harika oyunda farklı otobüsler var, fakat görevler aynı eski sürümlerdeki gibi hazırlanmış. Oyun içerisinde birbirinden farklı otobüsleri kullanma şansını sizlere veren bu muhteşem oyunda tüm otobüsler sizin kontrolünüzde olabiliyor.

Bus Simulator 2009, içerisinde eski sürümlerinden çok daha fazla görev olduğu gibi daha fazla yeni otobüslerde tanışabilirsiniz. Heyecan verici görevleri ve inanılmaz ilgi çekici otobüs sürme teknikleri ile hazırlanan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Seçmiş olduğunuz otobüs ile hatta girip, yolcu nakilleri yaparak para kazanacaksınız. Kazandığınız paralarla da daha üstün ve yüksek modelli otobüsler alarak görevlere başlayabilirsiniz. Yolcu indirip, bindirecek olduğunuz duraklara yanaşırken çok dikkatli olduğunuz gibi kalkış yaparken de çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Yolculara zarar vermeden ilerlemeye çalışacak olduğunuz bu oyunda çok eğlenceli zamanlar sizleri beklemektedir. Kalabalık trafiklerde dikkat etmenizi gerektiren bir çok acemi sürücü ve yayalar olmaktadır, özellikle yaya geçitlerine yaklaşırken hızınızı düşürmelisiniz. Trafik kurallarına uymalı ve güvenli bir şekilde ilerlemek sizin hanenize daha yüksek puanlar yazılmasına neden olacaktır. Bus Simulator 2009 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz indirip, oynamaya başlayacak olduğunuz bu harika oyunu çok seveceksiniz. Grafikleri ile ses getiren bu eğlenceli oyundaki seslendirmeleri ile harika zamanlar sizleri bekliyor. İyi eğlenceler dileriz.

Bus Simulator 2009 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Bus Simulator 2009 Tanıtım Videosu :

Bus Simulator 2009 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,0 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 174 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia Geforce 6800 (128 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

arma-2-operation-arrowhead-indir

Arma 2 Operation Arrowhead oyunu, aksiyonlarla dolu savaş mücadelelerine ortak olma deneyimini sizlere sunan bu…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...