Bus Simulator 2008
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Bus Simulator 2008 oyunu ile gerçekçi otobüs sürme deneyimleri sizleri bekliyor!

Bus Simulator 2008 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2008
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 174 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
3.196 Kez indirildi.

Bus Simulator 2008 Oyunu incelemesi :

Bus Simulator 2008 oyunuyla muhteşem otobüs sürme heyecanına dahil olacaksınız. Bu oyunda sizlere çok gerçekçi otobüsçülük mesleğini canlandırmanız sağlanmaktadır. Oyun severler için sitemizde yer verdiğimiz bu oyunun içerisinde gerçekçi otobüs kullanma heyecanına ortak olacaksınız. Bus Simulator oyunları, otobüs oyunları severler için sitemizde yer verdiğimiz bu mükemmel oyuna hayran kalacaksınız. Oyunun içerisinde birbirinden farklı otobüsler ve aynı zamanda özel hazırlanmış olan haritalar içerisinde harika zaman geçireceksiniz.

Bus Simulator 2008 versiyonu içerisinde oyuna başlarken seçecek olduğunuz otobüs ile sizin için belirlenen özel güzergah üzerinde yolcu nakli yapacaksınız. Oyunda sizleri büyüleyecek olan görevler ve harika zaman geçirmenin deneyimine ortak olacaksınız. Otobüslerle harika taşımacılık işlerine katılacak olduğunuz bu oyunda harika zaman geçirmenin heyecanına ortak olacaksınız. Man, Daf, Mercedes-Benz ve Neoplan marka özel yolcu otobüslerinin heyecanına ortak olacaksınız. Güzergahtaki duraklar ve istasyonlar arası yolcu taşımacılığına başlayacaksınız.

Otobüs direksiyonuna bindiğinizde inanılmaz heyecan verici ön konsollarına karışmanın heyecanına ortak olacaksınız. Sürüş keyfini sizlere en iyi şekilde verecek olan bu oyunda mükemmel zaman geçireceksiniz. Oyunun içerisindeki duraklara yaklaşırken inmek isteyen yolculara ve durduğunuz yerlerde otobüse binecek olduğunuz yerden binen yolculara çok dikkat ederek ilerlemek zorundasınız. Bus Simulator 2008 oyunu içerisinde otobüsler ve aynı zamanda mükemmel hazırlanmış olan bu oyunda muhteşem eğlenceli zaman geçireceksiniz.

Otobüslerin iç donanımsal özelliklerini kullanmak inanılmaz hava katmaktadır. Kapı açma, kapama, korna, silecekler, sinyaller ve farlar gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Oyunun muhteşem grafikleri eşliğinde görevlerini bitirmenin deneyimine harika zaman geçirecek ve aynı zamanda harika zaman geçireceksiniz. Bus Simulator 2008 oyunu İndirme sayfasından ücretsiz olarak indirecek olduğunuz bu oyunu sizlerde oynamalısınız. Oyunun grafikleri oldukça iyi ve aynı zamanda sıra dışı otobüs sistemlerinin çılgın eğlencesine ortak olmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Bus Simulator 2008 Ekran Görüntüleri

Bus Simulator 2008 Tanıtım Videosu :

Bus Simulator 2008 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 1,4 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 174 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : DX9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

table-top-racing-world-tour-indir

Table Top Racing World Tour oyunu, inanılmaz hızlı ve son derece eğlenceli oyuncak arabalarla nefes…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...