Bus Driver Simulator 2018
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Bus Driver Simulator 2018 oyunu, müthiş atmosferde son derece gerçekçi otobüs sürme heyecanı ile tanışın!

Bus Driver Simulator 2018 Oyun Bilgileri

Lisans : Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : English, Francais, Deutsch
Dosya Boyutu : 4 GB
işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
12.776 Kez indirildi.

Bus Driver Simulator 2018 Oyunu incelemesi :

Bus Driver Simulator 2018 oyunu ile yeni otobüsler sürün!

Bus Driver Simulator 2018 oyunu, otobüs oyunları hayranlarının bekledikleri gerçekçi otobüs oyunlarından biri sonunda yayınlandı. İlgi çekici atmosferde son derece heyecanlı otobüs sürme deneyimine ortak olmanızı tavsiye ederiz. Otobüs oyunları, gün geçtikçe daha gerçekçi senaryolar ve olağan üstü geliştirilmiş güzergahlarda oynayabilirsiniz. Birbirinden farklı otobüslerle çok eğlenceli yolcu nakliyatı yapabilirsiniz. Otobüs sürmek dışarıdan bakıldığında kolay gözükebilir, fakat büyük sorumluluk istediğini bu oyunda görebilirsiniz. Bus Driver oyunları, oyun severleri otobüs oyunlarına herkesin alışmasını sağlamıştır. Bugün daha gerçekçi yolcu taşıma simülasyonunda yer alıyorsak tamamen bunun sayesindedir.

Bus Driver Simulator 2018, oyununda nedeni bilinmez ama biraz daha eski model otobüslere yer verilmiş, belki daha nostaljik oyun oynamamız istenmiş olabilir. Gerçek bir şehir haritasında inanılmaz gerçekçi yolcu taşıma işlerinin başında yer alabilirsiniz. Oyun gerçek zamanlı olduğundan iş saatleri ve trafiğin yoğun olduğu saatlerde biraz zorlu ama inanılmaz heyecanlı zamanlar geçirebilirsiniz. Kalabalık trafikte koskoca otobüsü kontrol etmek gerçekten profesyonellik istiyor. Yapacak olduğunuz en küçük hata büyük kayıplara neden olacağını asla unutmamalısınız. Benzersiz 10 farklı otobüs sürme deneyim senaryosunda yer alma şansını sizlere veren bu oyunu muhakkak denemelisiniz.

Yeni otobüsler sizi karşılıyor!

Oyundaki şehir yapısı sanal şehir olmasına rağmen, gerçekleri mümkün olduğunca gerçeğe yakın yerlerde dizayn edilmiş ve taklit edilmiş. Şehirdeki binalar, duraklar ve diğer tesisler ait oldukları yerlere sizler için hazırlanmış. Son derece gerçekçi otobüs sürüş keyfini sizlere verebilecek olan Bus Driver Simulator 2018 oyunu indirme sayfamızdan oyun hakkındaki tüm açıklamaları öğrenebilirsiniz. Bu harika oyunda bizim en çok sevdiğim özellik ve en gelişmiş olarak gördüğümüz ayrıntı ise gerçekçi sürüş sistemi olmaktadır. Görüntü kalitesi son zamanların en kaliteli görüntü deneyimi yaşatabilir. İyi eğlenceler dileriz.

Bus Driver Simulator 2018 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Bus Driver Simulator 2018 Tanıtım Videosu :

Bus Driver Simulator 2018 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/Win8/Win10 (64 bit)
  • Gereken işlemci : Intel Core i5 3470 3.2 GHz / AMD FX 8120 3.9 GHz
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 4 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce GTX 260 veya AMD/ATI Radeon HD4850 (1 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

F1-2015-indir

2015 yılının en heyecan verici oyunlarından biri olan F1 2015 oyunu sizlere tanıtmak istiyoruz. İlk serisinden…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...