Bagger Simulator 2011
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Bagger Simulator 2011 oyunu inanılmaz gerçekçi iş makineleri ile zaman geçireceksiniz!

Bagger Simulator 2011 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2011-1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 193 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
6.423 Kez indirildi.

Bagger Simulator 2011 Oyunu incelemesi :

Bagger Simulator 2011 oyunu ile  gerçekçi iş makineleri ile tanışın!

Simülasyon oyunları arasında sizleri inanılmaz heyecanlı zamanlar geçirmenizi sağlayacak olan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Oyunda oldukça farklı maceralara ve aynı zamanda üstün becerilere sahip olan olağan üstü iş makineleri ile zaman geçireceksiniz. Oyunun içerisinde birbirinden güçlü iş makinelerini hem tanıyacaksınız hemde mükemmel zorlu işler başaracaksınız. Bagger Simulator 2011 oyunu, Astragon oyun yapımcısı tarafından hazırlanan mükemmel oyunlardan biridir.

Birden fazla birbirine çok benzeyen oyunları ile gündemde kalan Astragon firmasının Bagger Simulator 2011 oyununu muhakkak denemelisiniz. Oyunun içerisindeki zorlu görevler ve olağan üstü hazırlanmış yapım işleri sizleri bekliyor. Oyunda zengin bir firmada şoför olarak görev yapacaksınız ve size verilen çeşitli işlerin üstesinden gelebileceksiniz.

Oyunda dozer, kepçe, kamyon, silindir makinesi, Beton harç aracı ve küçük el aletlerinden oluşan büyük bir iş makine yelpazesiyle zaman geçireceksiniz. Oyunda kepçeler kazı işleri, dozerlerle kum toparlama, yükleme, kamyonlarla enkaz taşıma, kum çekme, silindirlerle asfalt, toprak düzeltme ve beton araçlarıyla gösterilen bölgelere beton dökme işlemlerini yapacaksınız. Oyunda hangi aracı kullanmak istiyorsanız, o aracı seçip hemen direksiyon başına geçebilirsiniz.

Oyunun içerisinde sizleri büyüleyecek olan müthiş görevler ve aynı zamanda akıcı yetenekler sergilemenizi sağlayan harika işler başaracaksınız. En sevilen ve en çok oynanan bu simülasyon oyununa sahip olmak için Bagger Simulator 2011 oyunu İndirme sayfasını sizlere ücretsiz sunuyoruz. Oyun severler için sitemizde yerini alan Bagger Simulator 2011 oyunu indirme sayfasını sizlere tamamen ücretsiz sunuyoruz. Oyunun mükemmel grafikleri ve benzersiz görevlerle hazırlanan bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Bagger Simulator 2011 Ekran Görüntüleri

Bagger Simulator 2011 Tanıtım Videosu :

Bagger Simulator 2011 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
  • Gereken işlemci : AMD Athlon veya Intel Core Duo İşlemci 1,8 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 193 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Mafia-2

Mafia 2 eskileri çağlar göre düzenlenmiş bir oyun sistemi vardır. Eski filmler, eski müzikler, eski insanlar…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...