American Truck Simulator 2016
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : American Truck Simulator 2016 oyunu, kamyon simülasyon oyunu arayanlara tavsiyemiz olan bu oyunu muhakkak denemelisiniz!

American Truck Simulator 2016 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 453 MB
işletim Sistemi : Windows 8.1 / 10
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
3.071 Kez indirildi.

American Truck Simulator 2016 Oyunu incelemesi :

Kamyon Simülasyonu American Truck Simulator 2016 ile tanışın!

Kamyon simülasyon oyunları arasında yerini alan ve üstelik her geçen gün güncellenen versiyonları ile oyuncuları oldukça eğlenceli maceralara sürükleyen bir oyun. İnanılmaz gerçekçi kamyon sürüş sistemi ve ilgi çekici manzaralar eşliğinde hazırlanan bu harika oyunu sizlerde beğeneceksiniz. Kamyon oyunlarından hoşlanan windows 10 işletim sistemli cihazlara sahip olan oyun hayranlarının çok beğenecek oldukları bir oyun. Amerikan tarz kamyonlarla akıl almaz güçlü motorlarının verdiği cesaret ile taşıyamayacak olduğunuz yük yok. İnanılmaz gerçekçi fizik simülasyonu ile tasarlanan akıl almaz 40 farklı kamyon ile müthiş deneyim sizi bekliyor.

American Truck Simulator 2016 oyunu, ağır yükleri ve son derece zor taşınabilen nakliyat ürünlerinin tamamını siz seçtiğiniz kamyon ile tanışabilirsiniz. Tehlikeli ürünler olan benzin, mazot ve bir çok yanıcı maddelerle yüklü olan tankerleri en güvenli bir şekilde nakliyesini gerçekleştirebilirsiniz. Uzun yolculuk yapabilecek olduğunuz bu oyunda birbirinden farklı maceralara katılma şansına sizde katılmalısınız. Satın aldığınız kamyon ile iş aramak için çıktığınız yollarda sektörün en kral sürücüsü olmak için hemen marşa basın. Sürüş deneyime katılma şansına ortak olun ve diğer hiç bir oyunda göremeyecek olduğunuz kontroller sizi bekliyor.

Kamyonların iç donanımları sizi çok heyecanlı anlara şahit edebilir ve güçlü motorlar ile sizleri kendine hayran bırakacak kamyonlar sizi bekliyor. Keşfetmenizi beklenen yeni ada ve yeni bölgelerde de yer alan bu harika kamyon simülasyon oyunu ile sizlerde tanışmalısınız. Tam açık dünya adasında binlerce görevleri başarı ile sona erdirmeye çalışmaya hemen sizde denemelisiniz. İnanılmaz kalabalık şehrin göbeklerinde yer alma deneyiminin yanı sıra kaza yapmadan ilerleyecek ve aynı zamanda trafik kuralları ile tanışmanın deneyimine sizde katılmalısınız. Gerçekçi Kamyon ile çıktığınız inanılmaz uzun yollarda dinlemek üzere hazırlanan çok sayıda radyo frekansı hiç canınız sıkılmadan kamyon deneyimine katılmalısınız.

Oyundaki görevlerin tamamı gerçek zamanlı olduğundan gece ve gündüz döngüsüyle inanılmaz uzun yollarda yer alabilirsiniz. American Truck Simulator 2016 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak ulaşabilecek olduğunuz bu oyunda harika zaman geçirebilirsiniz. Ekran görüntüleri inanılmaz gerçekçi sürüş heyecanına katılma şansı verirken diğer yandan da olağan üstü manzaralar eşliğinde görevlerinizde yer alabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

American Truck Simulator 2016 Ekran Görüntüleri :

  • Gerçekçi Kamyon Simülasyon deneyimi
  • Olağan üstü müthiş hazırlanan manzara
  • Güzel yerler ve uzun yollarda yük taşıyın
  • Keşfedilecek Tam Açık Dünya Adası
  • 24×7 Country Music ile Özel Radyo frekansları
  • Heyecan verici görevlerde kamyon sürüş heyecanları
  • Gündüz ve gece döngüsü içinde kamyon sürme deneyimine ortak olun.

American Truck Simulator 2016 Ekran Görüntüleri :

American Truck Simulator 2016 Tanıtım Videosu :

American Truck Simulator 2016 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 8.1 / 10
  • Gereken işlemci : x86, ARM
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 453 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Saphhire ATI HD 4850 GDDR3 (512 MB VRAM)
  • Ses Kartı : Tümü
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant İnternet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Tractorball-indir

Tractorball oyunu, futbol oyunu hayranlarını aksiyonlarla dolu traktör futbol oyunu bu kez oyunda siz sürücü…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...