Unreal Tournament 2004
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Unreal Tournament 2004 oyunu ile sizleri nefes kesen savaş maceraları ve heyecanlı operasyonlar beklemektedir!

Unreal Tournament 2004 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2004
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 209 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
Kategorisi : Savaş Oyunları
3.621 Kez indirildi.

Unreal Tournament 2004 Oyunu incelemesi :

Unreal Tournament 2004 oyunu ile sizleri nefes kesen heyecan verici savaş mücadeleleri ve aynı zamanda müthiş savaş heyecanı beklemektedir. FPS oyunları arasında büyük yankı uyandıran bu savaş oyunun serbest savaş mücadeleleri ve aynı zamanda nefesleri kesen mükemmel savaş operasyonlarında yer almanın deneyimine ortak olacaksınız. Sadece düşmanlarınızı ve silahlarınızı görebilecek olduğunuz bu oyunun içerisinde harika zaman geçirebileceksiniz. Unreal Tournament 2004 oyunu, diğer FPS oyunlarına göre çok daha heyecanlı ve çok daha eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayacak yapılara sahiptir.

Oyun içersinde, Capture the flag, Assault, Double Domination, Onslaught, Invasion, Death Match, Mutant, Team Deatmach, Bombing Run, Last Man Standing modları yer almakta ve bir çoğu sizi korkunç savaşlara sürüklemektedir. Oyun severler için hazırlanan bu ilgi çekici oyunda savaş güçlerini elinize alacak ve aynı zamanda düşmanlarınıza göz açtırmamaya dikkat edeceksiniz. Yenilenmiş grafikler ve yeni savaş sistemlerini sizlere getirebilen ilk oyunlardan biri olan Unreal Tournament 2004 oyunu İndirme sayfasını sizlere tamamen ücretsiz sunuyoruz.

Grafikleri ve olağan üstü savaş mücadelelerini sizlere verebilecek olan bu oyunda harika savaşlarda yer alacaksınız. En son teknolojik silahların yer almamasına rağmen inanılmaz nefes kesen savaş operasyonlarında yer almanın heyecanına hemen sizlerde ortak olabilirsiniz. Halen severek oynanan bu oyunun içerisinde muhakkak sizlerde yer almalısınız. Unreal Tournament 2004 demo olmasına rağmen inanılmaz heyecanlı savaşlarda yer almanızı sağlayacak olan bu oyunda geçirdiğiniz zamanın keyfine doyamayacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Unreal Tournament 2004 Tanıtım Videosu :

Unreal Tournament 2004 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
  • Gereken işlemci : İntel Pentium III veya AMD 1,2 Mhz
  • Yeterli Ram : 512 MB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 209 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : Tümü
  • DirectX : DX7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

estradabus-hd-indir

EstradaBus HD ile mükemmel otobüs sürme deneyimine katılın! Ücretsiz otobüs sürme oyunları arasında yer alan…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...