Battlefield 1942
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Battlefield 1942 oyunu ile sizleri inanılmaz şiddetli savaş mücadeleleri beklemektedir!

Battlefield 1942 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 130.19 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Savaş Oyunları
4.194 Kez indirildi.

Battlefield 1942 Oyunu incelemesi :

Savaş oyunları severler için sitemizde yer verdiğimiz bu harika oyunun içerisinde mükemmel sert ve çetin savaşlara katılacaksınız. Oyun dünyasında birbirinden farklı macera ve savaş oyunu bulunuyor ve üstelik bunların bir çoğu 2. dünya savaş oyunu konulu olmaktadır. Battlefield 1942 oyunu, aksiyonları ve nefes kesen maceraları ile inanılmaz gerçekçi maceralar yer almaktadır. Müthiş grafikleri ile hazırlanan bu savaş oyununda 2. Dünya savaşı konulu oyunların en kralını bulacaksınız.

Mükemmel gelişmeleri ve aynı zamanda nefes kesen heyecan verici savaş mücadelelere katılabilecek olduğunuz en iyi savaş oyunudur. İnanılmaz şiddetli savaş mücadelelerine katılabilecek ve aynı zamanda akıl almaz eğlenceli savaşlara katılabileceksiniz. Son derece gerçekçi grafikleri ile ses getiren bu mükemmel oyunun içerisinde düşmanlarınıza karşı korkunç saldırılar ve mükemmel savunma sistemlerini aktif edeceksiniz. Savaş oyunu hayranlarının muhakkak oynamalarını istediğimiz bu oyundaki silahlar ve mükemmel güçlü patlayıcıları kullanmak gerçekten inanılmaz zevkli olmaktadır.

Battlefield 1942 oyunu, askerleri ve silahları ile son derece gerçekçi savaş oyunu oynamanın deneyimini sizlere vermektedir. Özellikle mühimmatlar ve savaş sahnelerini ile meşhur olmuş bir savaş oyunu sizleri beklemektedir. Savaşmaktan korkmuyor ve aynı zamanda sistemsel taktiklere dayalı operasyonlarda yer almak istiyorsanız eğer Battlefield 1942 oyunu indirme sizlerde ücretsiz indirebilirsiniz. Grafikleri son derece gerçekçi ve ses efektleri ile donatılan bu oyunu çok severek oynayacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.

Battlefield 1942 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Battlefield 1942 Tanıtım Videosu :

Battlefield 1942 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,2 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 130.19 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

street-racer-europe-indir

Street Racer Europe oyunu, sokak yarış oyunlarından hoşlanan ve araba sürüş konusunda yeteneği üst düzeyde…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...