Achtung Panzer Kharkov 1943
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Achtung Panzer Kharkov 1943 oyunu, tanklarla son derece eğlenceli savaş mücadelesine katılma deneyimi sizleri beklemektedir!

Achtung Panzer Kharkov 1943 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 350 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
Kategorisi : Savaş Oyunları
876 Kez indirildi.

Achtung Panzer Kharkov 1943 Oyunu incelemesi :

Achtung Panzer Kharkov 1943 oyunu, ağır sanayi silahları ile sizleri nefes kesen eğlenceli savaş mücadelelerine katılabilecek olduğunuz bu oyunu denemelisiniz. Oyunda tanklar ve uçak savar silahları ile oyuncuları, mükemmel savaş heyecanına sürüklemektedir. İlginizi çekebilecek olan bu harika oyunun içerisinde sizleri müthiş savaş senaryoları beklemektedir. Oyunun genel konusu ikici dünya savaşı olan oyunların en iyilerinden bu harika oyunda o zamanların tanklarıyla tanışacaksınız. Alman ve Rus ordularının yer aldığı savaşlarda sizlerde yer alabilecek ve akıl almaz zamanlar geçirebilirsiniz.

40’dan fazla savaş taktikleriyle, savaş sevenleri son derece zorlu düşman yapısı sizleri bekliyor. Bu oyunda sizin amacınız Kharkov savunma operasyonun baş komutanı olmak ve verdiğiniz emirlerle düşman ordusunu yıkmak için harika zamanlar geçirebilirsiniz. Achtung Panzer Kharkov 1943, içerisinde savaş oyunu severler tarafından çok beğenilecek olan savaş silahlarının yanı sıra olağan üstü geliştirilen ortamlarda savaşacaksınız. Geniş araziler üzerinde gerçekleştiren sıra müthiş savaşma deneyiminin içerisinde hayatta kalma maceralarında yer almanın tadını çıkarmalısınız.

İkinci dünya savaş konulu oyunların arasında yer alan bu ilgi çekici savunma silahları ile tanışmalısınız. Savunma kulelerini en iyi şekilde korumanızı sağlayan bu eşsiz oyunun içerisinde yer almanın tadını çıkaracaksınız. Düşmanlarınız topraklarınıza tanklar ve uçaklarla girmeye çalışırken sizde tanklara tanklarla, uçaklara ise inanılmaz güçlü uçak savar silahlarla karşılık vereceksiniz. Achtung Panzer Kharkov 1943 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu sizlerde denemelisiniz. Ekran görüntüleri oldukça iyi ve son derece eğlenceli savaş sisteminde yer almanızı sağlamaktadır. İyi eğlenceler dileriz.

Achtung Panzer Kharkov 1943 Ekran Görüntüleri :

Achtung Panzer Kharkov 1943 Tanıtım Videosu :

Achtung Panzer Kharkov 1943 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,2 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 350 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia Geforce 6800 (128 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

tanks-start-of-the-war-indir

Tank savaş oyunları severler için sitemizde yerini alan bu harika oyunun içerisinde son derece eğlenceli…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...