Need For Speed E3 2015
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Need For Speed E3 2015 oyunu ile sizleri akıl almaz eğlenceli nefes kesen araba yarış deneyimi bekliyor

Need For Speed E3 2015 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 64.38MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : NFS Oyunları
7.011 Kez indirildi.

Need For Speed E3 2015 Oyunu incelemesi :

Dünyanın en sevilen ve en popüler yarış olanları denilince akla hep ilk önce gelen Need For Speed oyunları oluyor, bunun sebebini yılların verdiği tecrübe veya son derece gerçekçi oyunlara bağlayabiliriz. EA Games tarafından oyun dünyasında yer alan birbirinden farklı yarış oyunlarına bir yenisi daha gelmiş ve araba yarış oyunu severler tarafından yine çok sevilmiş. Bugün yine çok konuşulan ve bizlerden oyun istek bölümümüzden istenen Need For Speed E3 2015 oyunu ile karşınızdayız. NFS araba yarış oyunlarının en son versiyonu olan bu oyunda akıl almaz gerçekçi yarış sistemleri ve olağan üstü zenginleştirme sağlanmış bir oyuna sizde katılacaksınız. Oyun içerisinde sizleri inanılmaz etkileyecek olan yarış arabalarının yanı sıra ilginizi bir hayli çekebilecek olan mükemmel yarış mekanlarına yer verilmiştir.

Need For Speed E3 2015, içerisinde özel geliştirilen motorlara sahip olan yarış arabalarının yanı sıra yine iç çektiren araba sürüş ortamları hazırlanmış. Oyunun konusu sadece yarış değil, bu kez oyunda ister yarışlara katılın, isterseniz de seçmiş olduğunuz mükemmel araba ile mükemmel aksiyonlara ortak olun. Tamam sizin tercihinize bırakılmış özellikleri kullanabilir ve yarış modları arasında seçimleri yaparak eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Son zamanların en gerçekçi yarış oyunu olan bu oyunda aksiyonlarla dolu araba kovalama olaylarına sizlere katılabilirsiniz. Need For Speed E3 2015 oyununda yine en büyük başınızın belası trafik polisleri oluyor. Şehrin göbeğinde ve tüm haritasını kapsayan bir trafik polis alanı var, becerikli sürücü iseniz kurtulursunuz, ama yok çok ağır araç kullanıyorsanız eğer kesinlikle polislere hareket yapmadan trafik kurallarına uyarak ilerlemeniz gerekiyor.

Müthiş zenginliklerinin yanı sıra ilginizi bir hayli çekebilecek olan yarış sisteminin içerisinde bulacaksınız, özellikleriyle oynayabilecek olduğunuz yarış arabaları istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Son zamanların en kral araba yarışını sizlerde muhakkak denemelisiniz. Yarış severler tarafından en çok sevilen yarış özelliklerini içerisine alan bu oyunda kariyer modu içerisinde kendi istediğiniz ortamı kurabilir ve yarışlara katılabilirsiniz.

Saymakla bitmeyecek oyun zenginliklerine sahip olan Need For Speed E3 2015 oyunu indirme sayfamızdan sizlerde bu oyunu en ince detayına kadar inceleyebilirsiniz. Görüntü kalitesi mükemmel derece gerçekçi olan ve kusursuz grafik yapısına sahip olan bu oyunun ses efektleri herkesi gaza getirebilecek boyutta hazırlanmış. En son çıkan en kaliteli yarış oyunu arıyorum diyenlere denemelerini tavsiye ettiğimiz Need For Speed E3 2015 oyunudur. İyi eğlenceler dileriz.

Need For Speed E3 2015 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Need For Speed E3 2015 Tanıtım Videosu :

Need For Speed E3 2015 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel 2.4 GHz Core 2 Duo, AMD 2.6 GHz Athlon X2
  • Yeterli Ram : 4 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 64.38MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce GT 740 / Radeon R7 250X 2 GB
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 11.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

GTR-Evolution-indir

GTR Evolution oyunu hız tutkunuyum ve çok hızlı araba kullanmayı seviyorum diyelere tavsiye ettiğimiz mükemmel…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...