Defiance 2050
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Defiance 2050 oyunu, muhteşem aksiyonlarla dolu senaryoları sizlere sunacak bir oyun!

Defiance 2050 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce / Almanca
Dosya Boyutu : 17 GB
işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Macera Oyunları
240 Kez indirildi.

Defiance 2050 Oyunu incelemesi :

Defiance 2050 oyunu ile online şiddetli maceralara katılın!

Eğlenceli zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu harika oyunun içerisinde birbirinden farklı bir özel savaş deneyimi sizleri bekliyor. Sıra dışı kahramanların yer aldığı bu müthiş oyunda sizleri nefes kesen bir çok silahlı maceralarda hayatta kalmanız isteniyor. Defiance 2050 oyununda tamamen özelleştirilebilir olağan üstü silah modelleri ve özel tasarlanan sınıflardan birini seçip, sıra dışı zamanlar geçirebilirsiniz. Hızlı tempolu sürdürülen savaşlarda hayatta kalmak için özel güçlerinizi kullanın ve harika atmosfer içerisinde savaşmaya başlamalısınız. Kendi takımızı oluşturun ve inanılmaz dev fantastik dünyada düşmanlarınıza ve inanılmaz korkunç yaratıklara kafa tutmaya başlamalısınız.

Defiance 2050 oyunu, son derece heyecan verici güçlü silahların yanı sıra düşmanlara korku saçan kostümlerde etkileyici hazırlanmıştır. Oyunda üstünlük sağmak istiyorsanız, silah envanterinizi çok zengin tutmalı ve karşınıza çıkabilecek olan düşman güçlerine göre hazırlanmalısınız. Oyunda inanılmaz zorlu bilim kurgu öyküsünde bir Ark Hunter olarak ün ve servet arama yolcuğuna hemen çıkmalısınız. Açık dünya içerisinde hızlı ve tempolu sürdürülen savaşlarda en iyi nişan alma tekniklerini kullanmalısınız. Oyuna online olarak katılan yüzlerce yeni oyuncularla çarpışın ve hatta istediğiniz doğrultusunda arkadaşlıklar kurduktan sonra muhteşem bir takım halinde hareket edebilirsiniz.

Arkadaşlarınız ile şiddetli silahlı veya silahsız bir çok senaryolar sizleri bekliyor. Oyunda dört kişilik dev kadro oluşturarak sıra dışı bir çok maceralara katılma şansına dahil olabilirsiniz. Oyunda açık dünya içerisini keşfetmek için kullanılan savaş araçları da bulunuyor, bu araçların her birinde sıra dışı güçlere sahip silahları da kullanarak dilediğiniz gibi savaşabilirsiniz. Defiance 2050 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirsiniz. Çarpıcı grafikleri ile olağan üstü çatışmalar ve savaş ortamlarına girebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Defiance 2050 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Defiance 2050 Tanıtım Videosu :

Defiance 2050 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : Intel® Pentium Dual Core 2.0 GHz
  • Yeterli Ram : 4 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 17 GB
  • Ekran Kartı VRAM : Nvidia GeForce GTX 650, ATI/AMD Radeon 7770 (1 GB VRAM)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı : Genişbant İnternet bağlantısı
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

tales-runner-indir

Tales Runner ile rengarenk eğlenceli aksiyona katılın! Eğlenceli temaları ile sizleri büyüleyecek olan bu harika…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...