Super Taxi Driver 2006
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Super Taxi Driver 2006 oyunu, çılgın sürücü olmak ve son derece eğlenceli yarışlara katılmak için yarışlar sizleri bekliyor!

Super Taxi Driver 2006 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1 GB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Araba Oyunları
1.599 Kez indirildi.

Super Taxi Driver 2006 Oyunu incelemesi :

Super Taxi Driver 2006 oyunu, taksicilik yapabilecek olduğunuz bu harika oyunda daha önce hiç görmediğiniz mekanlarda yer alacaksınız. Süresiz eğlenceli zamanlar geçirebilecek olduğunuz bu oyunda özel hazırlanan taksi arabaları ile oldukça şık ve eşi benzeri olmayan görevler sizleri beklemektedir. Heyecan verici taksicilik oyununda yer alabilecek olduğunuz bu harika oyunda görevinizi en şekilde yapmak için çok hızlı olmalısınız. Yarış tutkunuyum diyenlerin muhakkak oynamaları gerektiğini düşündüğümüz bu oyunda muhakkak yer almalısınız.

Super Taxi Driver 2006 oyununda müşteri bulmak ve para kazanıp, daha üstün araçlar almak için kesinlikle daha çok çalışmak zorundasınız. Oyunun içerisinde kalabalık şehrin etrafında gezecek ve taksiye ihtiyacı olan insanları bulacaksınız. Oyundaki size olan taksi arabanız oldukça hızlı ilerleyebilen ve aynı zamanda konforlu yolculukları sunmak için büyük çabalar vereceksiniz. Oyun severler için sitemizde yer verdiğimiz bu harika oyunda taksicilik mesleğinin tüm heyecanlı ve aksiyonlarla dolu yanlarını görebileceksiniz. Super Taxi Driver 2006, içerisinde çok farklı ortamlarda taksicilik yaparken diğer yandan da trafiğin en kalabalık oldukları yerlerde çok dikkatli ama çılgınca araba sürüş sisteminde yer alabilirsiniz.

Oyunda araba sürüş sistemi oldukça heyecan verici ve aynı zamanda daha önce hiç görmediğiniz bir çok yeni maceralarda yer alma heyecanına katılabileceksiniz. Taksi kullanmak çok dikkat etmenizi gerektiren bir meslek ve müşterilerinizin can ile mal güvenlikleri size ait olacaktır. İster taksicilik yapın isterseniz de süresiz heyecan verici araba sürme deneyimine ortak olabilirsiniz. Super Taxi Driver 2006 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu sizlere sunuyoruz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve kalitesi ses efektleri ile son derece eğlenceli araba sürüş sistemlerinde yer alabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Super Taxi Driver 2006 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Super Taxi Driver 2006 Tanıtım Videosu :

Super Taxi Driver 2006 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,2 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

alarm-fur-cobra-11-das-syndikat-indir

Alarm für Cobra 11 Das Syndikat oyunu ile aksiyonlara katılın! Kobra takibi filminden esinlenen mükemmel…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...