Driving Simulator 2011
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Driving Simulator 2011 oyunu, en sevilen araba sürme simülasyon oyunları arasında yer alan bu oyunu denemelisiniz!

Driving Simulator 2011 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 962 MB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Araba Oyunları
1.653 Kez indirildi.

Driving Simulator 2011 Oyunu incelemesi :

Driving Simulator 2011 oyunu, araba oyunları hayranıyım diyenlere tavsiyemiz olan bu oyunu çok beğeneceksiniz. Araba sürüş simülasyonu oyunları arasında ilgi çekici serilere sahip olan Driving Simulator oyunları her geçen daha gerçekçi oyunlarla karşımıza çıkıyor. 2011 yılında piyasaya sürülen bu mükemmel oyunun içerisinde son oldukça eğlenceli araba sürüş sisteminde yer alabilirsiniz.

Birbirinden farklı araçları kalabalık trafikte veya sadece size ait olan aracın olduğu yollarda gerçekçi sürüş deneyime katılabilirsiniz. Kaza yapmamaya özen göstererek araba sürme heyecanına ortak olurken diğer yandan da araçları nasıl kontrol edebilecek olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Otomobiller, jeepler, kamyonetler, polis ve ambulans araçları gibi bir çok farklı kategorideki araçları kullanma şansına ortak olabilirsiniz.

Driving Simulator 2011, içerisinde birbirinden farklı haritalar üzerinde hem eğlenceli hemde heyecan dolu araba sürüş deneyime ortak olacaksınız. Oyunda kuralsız ve istediğiniz gibi araba sürme şansını değerlendirebilirsiniz. İlgi çekici bir çok özel geliştirilmiş kontrol sistemi oldukça kolay ve gerçekçi araba sürme heyecanı veriyor. Driving Simulator 2011, serinin kalabalık şehir trafiğinde araç sürme esnasında ise muhakkak tüm kurallara uymanız gerekiyor, aksi taktirde düşük puanlar alarak diğer bölüme geçiş yapamayacaksınız.

Eski serisinde araç donanımlarının bazıları kullanıma kapalıydı, bu seride ise bir çok donanımları denemenize fırsat veriliyor. Driving Simulator 2011 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz indirebilecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyunu hemen sizlerde deneyebilirsiniz. Grafikleri ile oldukça fazla dikkat çeken bu oyunun ses efektleri de son derece heyecan veriyor. İyi eğlenceler dileriz.

Driving Simulator 2011 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Driving Simulator 2011 Tanıtım Videosu :

Driving Simulator 2011 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,0 Ghz
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 962 MB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX 7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

nascar-thunde-2004-indir

NASCAR oyunları sevenlerin çok fazla ilgi gösterdikleri bu oyunun içerisinde sizlerde hemen yerinizi alın ve…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...