Driving School 2017
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Driving School 2017 oyunu, araba sürüş eğitimi alabilecek ve en gerçekçi araba sürme deneyimine ortak olabileceksiniz!

Driving School 2017 Oyun Bilgileri

Lisans : 128,66 MB
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 128,66 MB
işletim Sistemi : Windows 10, Windows 8.1
Kategorisi : Araba Oyunları
3.607 Kez indirildi.

Driving School 2017 Oyunu incelemesi :

Driving School 2017 oyunu ile gerçekçi araba sürüş deneyimi kazanın!

Windows 8.1 ve üzeri işletim sistemleri ile uyumlu olarak hazırlanan Driving School 2017 oyunu sizlere inanılmaz gerçekçi araba sürüş deneyimi sunuyoruz. İlgi çeken ve etkileyici bir çok özellikleri ile çok sayıda oyun hayranlarının dikkatini çekmeyi başaran bir oyun. Bir çok araba sürüş eğitim simülasyon oyunu olmasına rağmen çıkar çıkmaz ilgi odağı olmasının nedenlerinden bazıları piyasada sıkça rastladığınız lüks araçları bu oyunda sürebiliyor ve iç donanımlarından kullanabiliyor olmasıdır. Muhteşem grafikleri ve son derece eğlenceli araba sürme deneyimini sizlere verebilecek olan bu oyunda gerçek bir sürücü eğitimi alıyormuş gibi hissedebilirsiniz. 

Gerçek bir sürücü olmanıza yardımcı bir simülasyon oyunu arıyorsanız eğer kesinlikle sizlere tavsiyemiz olan bu oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. Driving School 2017, içerisinde farklı tür araçları sırası ile ve eğitimlerden aldığınız başarılara göre denemeye başlayabilirsiniz. 3D grafikleri büyüleyici bir atmosferde son derece eğlenceli araba sürüş sistemi sisleri bekliyor. 50’den fazla bölümleri ve son derece eğlenceli eğitim parkurları gerçekçi araba sürme şansını kendinize vermelisiniz. Oyunda şehirler, otoyollar, köy ve kasabalardan geçen uzun bölümleri çok beğenerek oynayacaksınız. İlk başladığınız sürüş okulu içerisindeki tüm spor ve son model gerçekçi arabaları seçip, sürmenize izin veriliyor. Otomatik ve manüel vitesli araçları ayrı ayrı seçip, son derece etkili sürüş eğitimi alırken, diğer yandan dilediğiniz hızlı araç kullanma deneyimine sahip olabilirsiniz.

Sürüş okulunda başarılı olmanızın ardından yarışlara katılabilecek ve adeta nefes kesen mükemmel hız yarışlarında yer alabilirsiniz. Sürüş eğitimlerinde dar alanda park, ani frenleme ve bir çok riskli olabilecek araba sürüş detaylarını bulabilirsiniz. Ferrari, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bmw, ve Audi gibi mükemmel model spor araçları içerisinde barındıran bu oyuna bayılacaksınız. Sınırları zorlayan yarış sistemleri ve gerçekçi eğitim detayları işe tanışabilecek olduğunuz bu oyunu sizlere sunuyoruz. Driving School 2017 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak sizlere sunulan bu muhteşem oyunu hemen sizlerde denemelisiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Driving School 2017 oyunu Ekran Görüntüleri :

Driving School 2017 Tanıtım Videosu :

Driving School 2017 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 10, Windows 8.1
  • Gereken işlemci : x86
  • Yeterli Ram : 1 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 128,66 MB
  • Ekran Kartı VRAM : Tümü
  • Ses Kartı : Tümü
  • DirectX : -
  • İnternet Bağlantısı : Gerekmiyor
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

drift-long-racing-indir

Drift Long Racing oyunu ile yarışta yer alın! Atari oyunlarından hoşlananlar ve oldukça kolay yarış…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...