Battlefield 2142
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Battlefield 2142 oyunu, mükemmel aksiyonlarla dolu savaş mücadelesine sizleri en gerçekçi silahları sunmaktadır!

Battlefield 2142 Oyun Bilgileri

Lisans : Deneme Sürümü
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1,1 GB
işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Aksiyon Oyunları
1.705 Kez indirildi.

Battlefield 2142 Oyunu incelemesi :

Battlefield 2142 oyunu, aksiyonları ile sizleri inanılmaz hızlı savaş sisteminde yer almanın tadını çıkarmaya hazır olmalısınız. Battlefield oyunları, dünyanın en gerçekçi aksiyonlarla dolu savaş deneyimini sizlere sunan serinin ilk oyununu sizlere sunuyoruz. EA Games oyun geliştiricisi tarafından hazırlanan bu serinin başında yerini Battlefield 2142 oyununa ait deneme sürümünü sizlere sunuyoruz. 2006 yılında oyun vitrinlerinde yerini alan bu harika oyunda kahramanınızı seçip, sizlerde nefes kesen savaşa dahil olabilirsiniz. Klasik silahları ve son derece etkili patlayıcı maddelere yer verilmiş, harika bir oyun.

Oyunun en başında buzulların tüm dünyayı kapladığını görebilirsiniz ve gördüğünüz tüm savaş alanlarının buzlarla kaplı savaş mekanlarında yer alabilirsiniz. Battlefield 2142, içerisinde bölümlerinde tamamı buzullarla kaplı ortamlar değil, felaketler geçirmiş dünyanın korkunç ortamlarında savaşma deneyimi sizleri beklemektedir. Kaos ortamı oluşmuş ve şiddetli patlamalarla size saldırılar yapan korkunç düşmanlarla karşı en sert savaş silahlarını kullanmaya başlamalısınız. Oyunda sniper silahlardan tutunda tank, top, tüfeklerin yanı sıra hava harekatında kullanılan savaş helikopterlerine kadar görmek mümkün oluyor.

Oyunun hikayesine göre 2142 yılında dünyanın geldiği korkunç haller içerisinde bir eklenen son derece tehlikeli saldırıları olan düşmanlar kuşatmaya çalışmaktadır. Sizde kendi ekibinizi hemen kurup, kahramanınızı seçtikten sonra akıl almaz savaş mücadelesine katılabilirsiniz. Battlefield 2142 oyunu indirme sayfamızdan oyuna ait deneme sürümünü indirip, kolay kurulumunun hemen ardından savaş deneyimine katılabilirsiniz. Grafikleri oldukça etkileyici aksiyonlarla, şiddetli katılabilecek olduğunuz ses efektleri müthiş savaş deneyimine katılmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Battlefield 2142 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Battlefield 2142 Tanıtım Videosu :

Battlefield 2142 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel® Pentium Dual Core 2.1 GHz
  • Yeterli Ram : 2 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1,1 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Cry-Of-Fear

Cry of Fear bu korku dolu anları yaşamak ve korkunun bu kadar zevkle hale geleceğini…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...