Battlefield 2 2142
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Battlefield 2 2142 oyunu, aksiyonlarla dolu savaş oyunu arayanlara tavsiyemiz olan harika bir oyundur!

Battlefield 2 2142 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz/Free Games
Versiyon : 2
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1,07 GB
işletim Sistemi : Electronic Arts - EA Games
Kategorisi : Aksiyon Oyunları
1.106 Kez indirildi.

Battlefield 2 2142 Oyunu incelemesi :

Battlefield 2 2142 oyunu, nefes kesen inanılmaz eğlenceli savaş deneyimine ortak olabilecek olduğunuz bu harika savaş oyunun robotları durdurmak gerçekten çok zor. EA Games oyun yapımcısı tarafından vitrinlerde yerini alan bu oyunda son teknolojik silahlar ve akıl almaz yarışlar sizleri bekliyor. İlginizi bir hayli fazla çekebilecek olan bu oyunun içerisinde savaş deneyimini an ve yaşayacaksınız. Oyunun ilk versiyonunda robotlar yoktu ve daha sakin bir savaş dönemleri vardı, şimdiki versiyonu içerisinde daha hızlı ve ürkütücü bir savaş sistemi yer almaktadır. Oyun içerisinde birbirinden farklı savaş deneyiminin yanı sıra oldukça şiddetli patlamalara şahit olabilir ve çetin bir hayatta kalma mücadelesine ortak olabilirsiniz.

Bu oyununda Amerika, Çin ve yeniden yapılanan Orta Doğu Koalisyonu içerisinde çok farklı deneyimlere hemen sizlerde katılabilirsiniz. Battlefield 2 2142, içerisinde oldukça eğlenceli savaş operasyonlarına katılmanın deneyimi sizleri bekliyor. Savaş senaryolarında sizi heyecanlı hikayeler ve zorlu görevler beklemektedir, bu görevlerin her birinde size verilen muhteşem teknikler yer almaktadır. En son teknolojik silahlarla donatılmış olan bu mükemmel oyunu dilerseniz online olarak tam 64 kişi tarafından da oynama şansına sahipsiniz.

Bu oyunda yine rütbelere dayalı ilerleme ve düzenleme yer almaktadır, sizi son derece eğlenceli savaşma heyecanı beklemektedir. Oyunun içerisinde oldukça farklı savaş taktiklerinin yanı sıra bir hayli eğlenceli savaş deneyimleri sizleri çekiyor. Saldırılardan kurtulmak ve aynı zamanda Şiddetli patlamaların yaşandığı bu olağan üstü savaşta dev düşmanlarınıza karşı en ağır silahları kullanacak ve aynı zamanda harika savaş araçlarını devreye sokacaksınız. Yenilenmiş olan oyun motoru içerisinde tüm silahların güçleri ve kullanılabilirliği gerçekten de çok ama çok etkili hazırlanmıştır.

İlgi çekici haritalar üzerinde seçebilecek olduğunuz üç zorlu ırkı en iyi şekilde değerlendireceksiniz. Akıl almaz savaş sistemleri içerisinde oldukça farklı savaş deneyiminin yanı sıra askeri operasyonlara katılabileceksiniz. Oyunda en sessiz ve olabildiğince gizli operasyonlar düzenleyerek tüm düşman hatlarını parçalayacaksınız. Battlefield 2 2142 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz indirebilecek olduğunuz bu oyunda hem çok farklı savaş taktikleri hemde savaşma sistemlerinin deneyimine ortak olacaksınız. Oyunun görüntüleri çok farklı ve aynı zamanda muhteşem savaş eğlencesine katılmanızı sağlayabilecek kadar etkilidir. İyi eğlenceler dileriz.

Battlefield 2 2142 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Battlefield 2 2142 Tanıtım Videosu :

Battlefield 2 2142 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Electronic Arts - EA Games
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV / AMD Autlon 2,5 Ghz
  • Yeterli Ram : 3 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1,07 GB
  • Ekran Kartı VRAM : AMD Radeon 3870 veya NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 9
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

SAS-Secure-Tomorrow-indir

SAS Secure Tomorrow oyunu ile sizleri büyüleyecek olan nefes kesen operasyonlara katılacak ve aynı zamanda…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...