PES 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :PES 2013 oyunu ile gerçekçi futbol oyunu deneyimi sizleri beklemektedir!

PES 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2013-1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 1 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8.1
Kategorisi : Spor Oyunları
13.923 Kez indirildi.

PES 2013 Oyunu incelemesi :

Futbol oyunları denince akla ilk gelen oyunlardan biri olan Pes oyunları her yıl bir yeni oyunuyla daha bizleri tanıştırabiliyor. Bugün sizlere bu mükemmel futbol serisin örnek oyunlarından biri olan PES 2013 oyununu oynamaya davet ediyoruz. Konami oyun yapımcısı tarafından hazırlanan ve kısa sürede inanılmaz ilgi abidesi olabilen nadir futbol oyunlarından birine daha sizler için sitemizde yer verdik. En popüler futbol oyunları arasında yer alan bu ilgi çekici oyunun içerisinde gerçekçi futbol oyunu oynama deneyiminin yanı sıra muhteşem ilgi çekici futbol oyunu oynama mücadelesi sizleri beklemektedir.

Yıldız oyunların çok daha fazla yıldızlaştığı bu oyunun içerisinde olağan üstü futbol maçları sizleri beklemelisiniz. PES 2013 oyunu çıkış kapağının sahibi bu kez C.Ronaldo oluyor. C.Ronaldo mükemmel futbol hareketleri ve inanılmaz seri koşularıyla bilinen en kaliteli futbolcular arasında yer alıyor. Messi, İbrahimoviç, Ronaldinho gibi mükemmel yıldız futbolcuların nefis hareketlerini çok net sergiledikleri bu oyuna bayılacaksınız. Oyunda seçmiş olduğunuz takımla turnuvalara katılabilir ve şampiyonlar ligi mücadelesine katılma şansına ortak olacaksınız.

Pro Evolution Soccer 2013, futbol oyunu hayranlarını inanılmaz etkileyecek olan futbol akışı ve aynı zamanda mükemmel taraftar destekleriyle hazırlanmış olan bu oyunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Oyunun maç esnasında takip kameraları ve aynı zamanda takip sistemleri inanılmaz gerçekçi olmuş. Kişisel özgün hareketleri sergileyen futbolcularda sizi inanılmaz eğlenceli futbol akışına davet edeceklerdir.

Oyunda takım analizi, transfer ve saha içi taktiksel gelişim sistemlerinin hepsini kullanarak takımızı çok güçlü yapabilirsiniz. Üstün yapay zekaya sahip olan futbolcularla maç oynamak inanılmaz eğlenceli olabiliyor. Antrenmanlar ve özel fiziki gelişimlerinin tamamına el atabilecek olduğunuz bu müthiş oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Sitemizden PES 2013 oyunu indirme sayfamızdan bu oyunu ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun grafikleri oldukça iyi ve inanılmaz gerçekçi görüntü kalitesinin yanında hazırlanan ses efektlerinin tadına doyum oluyor.  İyi eğlenceler dileriz.

PES 2013 Ekran Görüntüleri

PES 2013 Tanıtım Videosu :

PES 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8.1
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV 2.2 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 1 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

off-road-paradise-trial-4x4-indir

Off Road Paradise Trial 4×4 oyunu ile sizleri en gerçekçi arazi vitesli araçlarla oyun oynamanız…

“PES 2013” için 3 Yorum

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...