Driving Simulator 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Driving Simulator 2013 oyunu ile inanılmaz gerçekçi ve çekici bir araba sürüş oyunu oynayacaksınız!

Driving Simulator 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2013
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 965 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
11.166 Kez indirildi.

Driving Simulator 2013 Oyunu incelemesi :

Driving Simulator 2013 oyunu, serisinin en son ve en eğlenceli araba sürüş deneyimni sizlere verebilecek olan sürümüdür. Yenilenen araba sürüş eğitim sahaları ve aynı zamanda mükemmel arabalarla harika zaman geçirebilecek olduğunuz bu oyuna hemen sizlerde başlamalısınız. Driving Simulator oyunları serisinin en iyi ve en kaliteli oyunu ünvanını alan bu oyunda sizleri birbirinden farklı deneyimler beklemektedir. Oyun içerisinde daha detaylı araç sürme kontrol sistemleri sayesinde en gerçekçi araba kullanma şansına sahipsiniz.

Hiç araba sürmeyi bilmeyen ve öğrenmek isteyenlere tavsiye ettiğimiz bu oyunun içerisinde zamanın nasıl geçtiğini sizlerde anlamayacaksınız. Driving Simulator 2013, içerisinde sayısız araç desteği ve araç kullanma pistleri sayesinde inanılmaz gerçekçi zaman geçirme şansına sahipsiniz. Oyunun göz alıcı şık tasarımlara sahip olan grafiklerle beslenmiş ve aynı zamanda oyunda kaıyıpsız sürüş keyfine varabilirsiniz. Yenilenmiş araç sürüş sistemlerini de unutmak mümkün değildir. Birbirinden ilgi çekici tet hız pistlerinin yanı sıra muhteşem manzaralı alanlarla araç sürme eğitimi almanın deneyimine ortak olmalısınız.

Driving Simulator 2013 oyunu diğer serilerinden çok farklı ve benzersiz arabalarla sizlere hizmet vermektedir. Yenilenmiş arayüzü ve oldukça sade giriş menüsünden kolayca oyuna başlayabilirsiniz. Oyunun modları arasında süresiz zamanlar geçirebilecek olduğunuz muhteşem modlar da yer alıyor. Araba oyunları hayranlarını inanılmaz maceralara sürükleyecek olan bu oyunun içerisinde zamanın nasıl geçtiğini sizlerde anlamayacaksınız. Driving Simulator 2013 oyunu İndirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirecek ve oynamaya başlayacak olduğunuz oyuna hayran kalacaksınız.

Driving Simulator 2013 Ekran Görüntüleri

Driving Simulator 2013 Tanıtım Videosu :

Driving Simulator 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
  • Gereken işlemci : AMD Athlon veya Intel Core Duo İşlemci 2.0 Ghz
  • Yeterli Ram : 2 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 965 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : DX10.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Star-Racing

Yıldız yarışları severler için hazırlanan bu müthiş oyunda, daha önce hiç görmediğiniz nefes kesen yarış…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...