Construction Machines Simulator 2016
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Construction Machines Simulator 2016 oyunu ile sizleri inanılmaz gerçekçi inşaat yapım ve yıkım işleri beklemektedir!

Construction Machines Simulator 2016 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2016-1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 4 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
1.990 Kez indirildi.

Construction Machines Simulator 2016 Oyunu incelemesi :

Construction Machines Simulator 2016 oyunu sizlere eski sürümlerini tamamen unutturacak olan muhteşem eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. İnşaat simülasyon oyunları arasında yer alan ve aynı zamanda birbirinden farklı yıkım, yapım işlerinin heyecanına ortak olacaksınız. Oyunun içerisinde eski sürümlerinden çok daha güçlü vinç, dozer ve çok sayıda gerçek yıkım işlerinde kullanan araçları bulabileceksiniz. Oyunun üstün beceri kuralları ve aynı zamanda daha önceden planlanmış projeleri hayata geçirmek için çok eğlenceli zaman geçirebileceksiniz.

İnşaat yıkım ve yeni yapım işlerinin keyfini sürecek olduğunuz bu oyunun içerisinde çok ama çok gerçekçi işler sizleri bekliyor. Oyunda vinç ve yıkım araçlarını kullanabilme özellikleri bir hayli arttırılmış ve aynı zamanda inanılmaz zorlu işlerin içerisinden çıkabileceksiniz. Oyunda bu kez inşaat işçisi değil bu kez koskoca bir inşaat firmasının patronu olacak görev yapacaksınız. Kamyon, kepçe, vinç, dozer ve beton araçların tamamını kullanma şansına sahip olacak olduğunuz Construction Machines Simulator 2016 oyununu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Oyunda dev binaları yıkmak için güçlü vinçleri kullanmanız gerektiği gibi yıktığınız binanın yerine yapacak olduğunuz proje içinde temel kazmak için güçlü kepçeleri kullanabiliyorsunuz.

İnşaat yıkma ve yapma konusunda uzman olan bu oyunda aklınıza gelebilecek olan bütün araçları içerisinde barındıran bu oyunu çok seveceksiniz. Oyunun üstün geliştirilmiş projeleri sizleri bir çok maceraya olağan üstü araçlarla katılmanın deneyimine ortak olacaksınız. Damperli kamyonların üzerine yüklediğiniz enkazları dilerseniz eğer kamyonun direksiyonuna oturarak dökülmesi gereken yerlere gireceksiniz. Güçlü makinelerle çarpıcı projelerle zaman geçirmenin heyecanına muhakkak sizlerde varmalısınız.

Construction Machines Simulator 2016 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirecek ve oynayacak olduğunuz bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Oyunun inanılmaz gerçekçi görüntü kalitesi ve aynı zamanda müthiş grafik sistemleriyle müthiş zaman geçirmenin deneyime katılmalısınız. Oyunda inşaat malzemelerinin tamamını sizlere sunan bu oyunda mükemmel zaman geçirmenin heyecanına ortak olabileceksiniz. Güçlü iş makineleriyle sizleri inanılmaz projelerin içinden çıkabilecek olduğunuz bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Construction Machines Simulator 2016 Ekran Görüntüleri

Construction Machines Simulator 2016 Tanıtım Videosu :

Construction Machines Simulator 2016 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
  • Gereken işlemci : İntel Core i3-2100 3.1 GHz or AMD Phenom II X3 715 2.8 GHz
  • Yeterli Ram : 3 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 4 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 1 GB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : 11.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Battlefield-2

Battlefield 2 oyunu bildiğiniz gibi artık herkes online oyunlara yöneldi. Battlefield 2 çıkışıyla ortalığı kasıp…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...