Bus Simulator 2016
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Bus Simulator 2016 oyunu ile zamanın en mükemmel ve en gerçekçi otobüs sürme simülasyon oyunu oynayacaksınız!

Bus Simulator 2016 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 4.5 GB
işletim Sistemi : Windows 7/8/10 64 bit
Kategorisi : Simülasyon Oyunları
7.075 Kez indirildi.

Bus Simulator 2016 Oyunu incelemesi :

Bus Simulator 2016 oyunu inanılmaz gerçekçi otobüs simülasyon oyunu oynamanızı sağlamak için yeniden geliyor. Oyunun içerisinde son derece gerçekçi yenilikler ve aynı eşi benzeri olmayan gerçekçilik payı ile muhteşem zamanlar geçirmenizi sağlayan harika bir oyunda yer alacaksınız. Bus Simulator oyunları serisinin en son versiyonu olan bu harika oyunda sizleri son derece gerçekçi simülasyon oyunu oynama deneyimi beklemektedir. Oyun severler tarafından çok beğenilen bu oyundaki mükemmel otobüsler ve otobüslerin içerisinde bulunan özelikler sizi gaza getirecektir. Seçmiş olduğunuz otobüs ile şehir içi yolcu nakliyat işlerinde yer alacaksınız.

Özenle hazırlan görevleri ve inanılmaz genişletilmiş olan trafik ağı ile muhteşem zamanlar geçireceksiniz. Eski sürümlerinde yer verilmeyen trafik alanlarının hepsine tek tek girilmiş ve çok daha özgür otobüs sürme heyecanına ortak olabileceksiniz. Otobüslerin tüm donanımsal özelliklerine el atmanız sağlanmış. Tüm kontrol şoförde ve artık dilediğiniz bölümden oyunda yer alabileceksiniz. Bus Simulator 2016 oyununda 2 ve 3 kapılı otobüslerin yanı sıra ilginizi oldukça fazla çekebilecek olan körüklü otobüsleri kullanma şansına sahipsiniz. Man markasına özel olarak ilgi gösterilen bu oyundaki otobüs modellerine sizlerde hayran kalacaksınız.

Otobüs simülasyon oyunları arasında en gerçekçi otobüslerin yanı sıra muhteşem eğlenceli zamanlar geçirebileceksiniz. Bu oyunda bu kez sadece otobüs sürmeyeceksiniz, aynı zamanda arıza yapan aracınızı ve araç içerisindeki tüm donanımları da korumanız gerekiyor. Basılı kalan inecek var ikaz düğmeleri, sıkışan kapı, kayan basamak ve kırılan koltuk gibi araç arızalara siz kendiniz bakacaksınız. Bus Simulator 2016 oyununda sürücüler aynı zamanda yolcuları sakinleştirecek ve güvenli bir şekilde sürüş deneyimine ortak olmalarını sağlayacaksınız.

Otobüsünüze binmek isteyen hasta, yaşlı ve özürlü yolcularınıza yardımcı olabileceksiniz. Oyunda trafiğin en kalabalık olduğu yerlerde en uzun ve ve de en geniş aracı kullandığınızı unutmadan ilerlemelisiniz. Kalabalık trafik içerisindeki duraklara yaklaşırken sağ ve solunuza dikkat etmelisiniz, tamamen durmadan yolcu kapılarını açmamalısınız. Otobüse binen yolcular yerlerine oturmadan veya yerlerini almadan ilerlemek tehlikeli olduğundan puanınız kesilecektir. Güven veren otobüs sürücüsü olmanın yollarını aramak zorundasınız. Oyunda 5 farklı ekstra harita var ve bu haritalarının kilitlerini açmak için görevlerin tamamını yerine getirmek zorundasınız.

Bus Simulator 2016, içerisinde görevlerinizin tamamını en iyi şekilde yaparak en kaliteli otobüslere ve aynı zamanda en zengin haritalarda yer alabilirsiniz. İnanılmaz gerçekçi yapılara sahip olan yaya ve araç çeşitlere sahip olacak olduğunuz bu oyunu çok severek oynayabileceksiniz. Kendi rotalarını belirleyip kendiniz istediğiniz planla hareket etmenizi sağlayan bir oyun anlayışı ile hazırlanan bu oyuna gerçekten hayran kalacaksınız. Bus Simulator 2016 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilecek olduğunuz bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Grafikleri olağan üstü olan ve muhteşem gerçekçi yapıyla hazırlanmış otobüs simülasyon oyunu sizleri beklemektedir. Oyunu oynamak isteyen herkese iyi eğlenceler dileriz.

Bus Simulator 2016 oyunu özellikleri :

  • 2 MAN Lion’s City gibi 6 gerçekçi otobüs 2 ve 3 kapılı otobüsler ile körüklü otobüsler
  • Oyunda kilidini açabilen 5 farklı müthiş bölge bulunuyor
  • Oyunda kendi isteğinize göre rotalarını planlayıp ve kendiniz keyfinize sürüşler yapabilirsiniz
  • İlgin agresif davranışları olan yaya ve araçlar şehirlerin canlanmasın sağlamış
  • Son derece kalabalık zorlu trafik durumları oldukça fazla arttırılmış
  • Araçlarda sıkışan kapılar ve yolcularından özel talep olaylarına özel göstermenizi gerektiriyor
  • Oyundaki otobüsleri, bölgeleri ve görevleri açmak için trafik kurallarını uyulması gerekir
  • Tek araç ile başlayıp, şirket haline gelmenizi sağlayan çalışma akışları
  • Çok oyunculu modda otobüs şirketini arkadaşlarınla oynama şansını veriyor
  • Otobüslerini farklı renk ve çıkartmalarla kişiselleştirme özellikleri mevcut
  • Birbirinden farklı otobüs sürüş modlarında yer alabileceksiniz
  • İngilizce seslendirmelerle eğlenceli zamanlara sizleri bekliyor

Bus Simulator 2016 Ekran Görüntüleri

Bus Simulator 2016 Tanıtım Videosu :

Bus Simulator 2016 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows 7/8/10 64 bit
  • Gereken işlemci : intel Core i3 - 3,3 GHz / AMD Phenom II X4 96OT
  • Yeterli Ram : 4 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 4.5 GB
  • Ekran Kartı VRAM : GeForce GTX 470 1 GB VRAM
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

NFS-Pro-Street-indir

Need For Speed Pro Street oyunu, araba yarış oyunu severler için hazırlanan bu oyunun içerisinde sizleri…

“Bus Simulator 2016” için 1 Yorum

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...