Pes 2018
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Pro Evolution Soccer 2018 oyunu, en popüler futbol oyunu serisinin en son yeni çıkan versiyonu sizlere sunuluyor!

Pes 2018 Oyun Bilgileri

Lisans :
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : Türkçe / İngilizce
Dosya Boyutu : 20 GB
işletim Sistemi : WinXp/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Spor Oyunları
21.192 Kez indirildi.

Pes 2018 Oyunu incelemesi :

Pes oyunları hayranlarına müjde! Pes 2018 beta sürümü hayranları ile buluştu. Konami Games tarafından oyun vitrinlerinde yerini en kısa sürede tam sürümüyle yerini alacak olan bu oyunu erkenden tanımak istiyorsanız, oyunun tüm detaylarını sayfamızdan öğrenebilirsiniz. Pro Evolution Soccer 2018 oyunu, dünyanın gelmiş geçmiş en kalitesi futbol oyunu oynama deneyimini sizlere verebilecek PES serinin en son versiyonudur. Pes 2018 oyunu beta sürümü olarak piyasa duyurulan bu sürümde sizlere yeni çıkacak oyun hakkında en detaylı bilgiler veriliyor. Oyun içerisinde sizleri bir hayli eğlenceli yenilenmiş futbol oyunu oynama ara yüz motorları beklemektedir. Yenilenmiş olan futbol taktiklerinin yanı sıra sıra dışı gerçekçi futbol deneyimi ile tanışabilirsiniz.

FİFA 18 oyunu ile kıyasıya rekabete girmeye hazırlanan PES 2018 oyunu arasındaki farkları ayırt etmek tamamen hayranlarına düşecektir. KONAMİ oyun yapımcı firması tarafından dünyanın en gerçekçi futbol oyunu oynama deneyimini sizlere bu oyun ile yaşayabilecek olduğunuzu duyurdu. Pes 2018’nin tanıtım videolarını izleyecek olursanız eğer oyun hakkında söylenen tüm sözlerin gerçek olduğunu anlayabilirsiniz. Futbolcuların fiziksel özellikleri ve performanslarının tamamen aynı olarak yansıtıldığı bu mükemmel oyunu severek sizlerde oynayabileceksiniz. Pro Evolution Soccer 2018, oyunda tahmin bile edemeyecek olduğunuz geniş oyun motoru içerisinde son derece eğlenceli futbol oynama tadını çıkabileceksiniz. Yine her zaman olduğu gibi lisanlı takımların yanı sıra tüm dünya yıldızlarının birebir aynı yapılara sahip olduğunu görebileceksiniz.

PES 2018 oyunu için seçilen kapak fotoğrafı yine FC Barcelona takımının yıldız futbolcuları görebiliyoruz. Dünyanın en zengin futbol kulüpleri arasında Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Arsenal, Bayern Münih, Milan, Chelsea, Juventus, Manchester City, Liverpool, Tottenham, Schalke 04, Dortmund, İnter ve Lyon gibi takımları keyifle oynayabilirsiniz. Oyunda klasikleşmiş olan modlara beklenilen ve hatta inanılmaz geliştirilmiş olan online oynama moduda eklenmiş olmaktadır. Söylentilere göre oyununda PES 2018 Türkçe dil desteği ve hatta PES 2018 Türkçe Spiker bile olabileceği söyleniyor ama takip ettiğimiz kadarı ile şuana kadar bu konu hakkında KONAMİ tarafından resmi bir açıklama yapılmamıştır.

İlginizi bir hayli çekebilecek olan özel geliştirilmiş bir çok futbol taktikleri ile tanışacaksınız. Oyunda gerçekçi futbol taktiklerinin yanı sıra ilginizi bir hayli fazla çekebilecek olan savunma ve hücum sistemlerine bayılacaksınız. Oyunda gol atmak her zamankinden daha zor ve aynı zamanda inanılmaz etkili özelliklerle donatılmış yetenekli kaleciler sizi inanılmaz zorlayacaktır. Oyuna başladığınızda adeta kendinizi saha içerisinde hissini yaşatabilecek olan özel oyun motorunun tadını çıkartabileceksiniz. Özenle hazırlanan futbol özelliklerinin yanında sizin tercihinize bırakılmış olan sistem ayarları içerisinde bir çok faaliyeti aktif edebilirsiniz.

Pes 2018 oyunu içerisinde otomatik kop kapma, savunma ve kaleci yetenekleri bir hayli arttığını sizlere söyleyebiliriz. Oyunda eşli online oyun modu, tek, çok oyunculu, çevrim içi eşli ve çoklu oyun oynamanıza olanak sağlayan bu mükemmel özelliklere sizlerde bayılacaksınız. Yine bu seride de Myclup paketini kurarak tüm modları aktif hale getirebilecek ve son derece eğlenceli maçlarda takımınızın yanında olabileceksiniz. Futbol simülasyon oyunları arasında en iyi ve en yenilerden biri olan bu oyunu çok severek oynayabilirsiniz. Pro Evolution Soccer 2018 oyunu içerisinde sizleri büyüleyecek olan futbol anlayışını daha heyecanlı kılan muhteşem taraftar desteğini de kesinlikle unutmamak gerekmektedir.

Taraftar her zamankinden daha canlı ve hatta gerçek seslendirmeleri ile sizleri büyüleyebilecek olan bir çok tezahürat ile karşılanacaksınız. Sizi inanılmaz gaza getirebilecek olan taraftarlar sayesinde zaferler elde etme şansına sahip olacaksınız. İlginizi bir hayli fazla çekebilecek olan bu futbol anlayışına bir sinir bozucu hakemler de yer almaktadır. Hakemler her zamankinden daha keskin kararlar vererek, haksız galibiyetleri önledikleri gibi maçlarda da çok büyük roller uygulamaktadır. Eski sürümlerinden oldukça farklı yeniliklere imza atabilecek olduğunuz bu oyunun içerisinde hem eğlenceli hemde inanılmaz futbol deneyimine ortak olmalısınız.

Hem saha içi zenginleri hemde saha dışı antrenman ve performans arttırmak için çalışma alanlarına oldukça fazla yer verilmiştir. Pro Evolution Soccer 2018 oyunu indirme sayfamızdan tüm bilgilere ulaşabilir ve dilerseniz Pes 2018 Oyunu Tanıtım Videosu izleyerek harika zamanlar geçirebilirsiniz. İnanılmaz gerçekçi görüntü ve ses kalitesi ile sizleri karşılayan bu harika oyunu çok ama çok beğeneceksiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Pro Evolution Soccer 2018 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Pes 2018 Tanıtım Videosu :

PRO EVOLUTİON SOCCER 2018 OYUNU ÇALIM VE YENİ HAREKETLER :

Pes 2018 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXp/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : Intel Core i5-530 2.5 GHz veya AMD Phenom II X4 925 2.5 GHz
  • Yeterli Ram : 8 GB RAM
  • Gereken Boş HDD Alanı : 20 GB
  • Ekran Kartı VRAM : NVIDIA GeForce GTX 260 veya AMD/ATI Radeon HD4850 (1 GB)
  • Ses Kartı : DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • DirectX : Sürüm 11
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

lego-worlds-indir

LEGO Worlds oyunu, lego oyun hayranları için sitemizde ücretsiz yer verdiğimiz bu harika oyunu muhakkak…

“Pes 2018” için 2 Yorum

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...