F1 2015
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :F1 2015 oyunu ile nefes kesen F1 yarışları sizleri beklemektedir!

F1 2015 Oyun Bilgileri

Lisans : Stream'da Ücretli - 75.0
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 20 GB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win 7/Win 8
Kategorisi : Yarış Oyunları
1.105 Kez indirildi.

F1 2015 Oyunu incelemesi :

2015 yılının en heyecan verici oyunlarından biri olan F1 2015 oyunu sizlere tanıtmak istiyoruz. İlk serisinden bu yana kendine özel hayranlarını inanılmaz eğlenceli yarışlara sürükleyen F1 oyunlarının en son versiyonu F1 2015 oyunu ile sizlere dönüyoruz. Grafikleriyle olağan üstü yarışlara sizi sürükleyecek olan bu müthiş oyunun içerisinde olağan üstü zaman geçireceksiniz. Oyun severler için sitemizde yer verdiğimiz bu oyunda müthiş maceralar sizleri beklemektedir. Gerçekçi yarış sistemleri ve günümüzdeki gerçek Formula 1 yarışlarında olan kuralları yansıtan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Sürücüleri çok daha zor yarışlar bekliyor.

F1 araçları kesinlikle normal tip yarış arabalarına benzemiyor ve kesinlikle hız konusunda daha hızlı tasarlanmaktadır. Araba yarış oyunlarından inanılmaz farklı olarak tasarlanan bu oyunda gerçekçi ekiplerle harika zaman geçirmenin deneyimine ortak olacaksınız. F1 2015 oyunu, son sistem yarış gereksinimleri ve olağan üstü yarış maceralarıyla hazırlanmış olan mükemmel bir oyundur. Son zamanların en kral F1 yarış oyunu olan bu oyunda seçmiş olduğunuz ekiple sınırları zorlamanın tadını çıkartacaksınız. Nefesleri  kesen hızlı ve inanılmaz gerçekçi yarış mücadelesi içerisinde zaman geçirmenin heyecanına ortak olmaya hazır olmalısınız. Lotus, McLaren, Ferrari, Mercedes-Benz ve Renault firmaları oyunun gözde ekiplerinden olmaktan geri kalmamış.

Özellikle dikkatleri tamamen üzerine çeken araçlara saldıran oyuncular yarışlarda elendiklerinde araçlara suç atmamalısınız. Hangi ekip olursa olsun F1 araçlarının özellikleri aynı ve sadece markaları olduğunu dış görünüşleri değişmektedir. Durum böyleyken yarışları kazanamadığınız da kesinlikle kendi başarısızlığını göz önüne almalısınız. Yarışlar kesinlikle hata kabul etmeyen ve kazasız tamamlamanızı gerektiren kati kurallı modlarında bu oyunda yer aldığını sizlere söyleyebiliriz. F1 2015 oyunu İndirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirecek ve oynayacak olduğunuz bu oyuna hayran kalacaksınız. Görüntü kalitesi inanılmaz muhteşem olan bu oyunda gerçek yarış hislerini sizlere yansıtacak olan bu oyunu sizlerde kesinlikle oynamalısınız. Oyunda hızlı vede çok sert araba kullanan rakip yarışçıları yakalamak çok zorlasa da profesyonel formula 1 yarışçıları çoğu zaman liderlik koltuğuna oturabiliyorlar. Eğer sizde liderlik koltuğuna oturmak istiyorsanız, kesinlikle çok hızlı araba kullanmak zorundasınız. İyi eğlenceler dileriz.

F1 2015 Görüntüleri

F1 2015 Tanıtım Videosu :

F1 2015 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win 7/Win 8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium IV Dual Core / AMD Autlon 3,2 Mhz
  • Yeterli Ram : 2 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 20 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 1 GB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : Versiyon DX11.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

screamer-2-indir

Screamer 2 oyunu ile harika yarışlara katılın! Yarış oyunu hayranları için çıkarılan ve son derece…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...