UEFA Euro 2004
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :UEFA Euro 2004 oyunu içerisinde sizleri inanılmaz heyecanlı futbol oynama deneyimi beklemektedir!

UEFA Euro 2004 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 98,7 MB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
Kategorisi : Spor Oyunları
1.722 Kez indirildi.

UEFA Euro 2004 Oyunu incelemesi :

Futbol oyunu oynama hayranlarını için sitemizde yer verdiğimiz UEFA Euro 2004 oyunu muhteşem atmosferde futbol oyunu oynama deneyimine sizleri davet etmektedir. UEFA Euro oyunları arasında 2004 yılında düzenlenen ve maziyi size en iyi hatırlatacak olan bu oyunun içerisinde geçirecek olduğunuz zamanın heyecanına doyamayacaksınız. UEFA Euro 2004, o yıllardaki Uefa ya gitme başarısı göstermiş olan takımları kapsayan bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Futbol deneyimi sizlere verebilecek olan bu oyunun içerisinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Her yıl yenilenen futbol oyunları ile karşımıza çıkan Ea Sports firmasının en sevilen oyunlarından biride bu olmaktadır. Futbol deneyimini sizlere bambaşka boyutlarda gösterebilecek olan bu oyuna adeta bayılacaksınız. Gerçek tarihimizde Portekiz’de düzünlenen final maçında Yunanistan takımı attığı tek goller UEFA Euro 2004 şampiyonu olmuştu. Şimdi sizlerde bu oyuna hemen sahip olarak UEFA Euro 2004 futbol mazisini evinize taşıyabilir ve şampiyon olma yollarını peşinde olabilirsiniz.

Oyun içerisinde çok farklı ve benzersiz deneyimlerine katılmanın yanı sıra ilginizi çekebilecek olan harika tribün şovları ilede karşılaşma heyecanı sizleri beklemektedir. Multiplayer futbol oyunu oynama deneyimini sizlere verebilecek olan bu oyunu çok severek oynamanın deneyimine ortak olacaksınız. UEFA Euro 2004 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirecek ve oynayabilecek olduğunuz bu oyuna bayılacaksınız. Oyunun görüntü kalitesi oldukça iyi ve inanılmaz heyecanlı görsel şölenlerle hazırlanan bu mükemmel oyuna hemen ortak olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

UEFA Euro 2004 Ekran Görüntüleri

UEFA Euro 2004 Tanıtım Videosu :

UEFA Euro 2004 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win8.1
  • Gereken işlemci : İntel Pentium III veya AMD 1,4 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 98,7 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : Tümü
  • DirectX : DX7.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

counter-strike-nexon-zombies-indir

Counter Strike Nexon Zombies oyunu, mükemmel ortamlarda son derece heyecan verici maceralara katılmaya başlayabilirsiniz. Terörist…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...