Pes 2016
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Pes 2016 oyunu ile nefes kesen inanılmaz gerçekçi futbol oynamanın tadını çıkaracaksınız!

Pes 2016 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2016
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 9 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win10
Kategorisi : Spor Oyunları
13.484 Kez indirildi.

Pes 2016 Oyunu incelemesi :

Pro Evolution Soccer 2016 oyunu ile sizleri nefes kesen heyecan verici yeni maceralar ve aynı zamanda harika futbol oyunu oynama deneyimi beklemektedir. Konami games tarafından oyun vitrinlerien sunulan bu mükemmel oyunun içerisinde harika deneyimler sizlere sunulamaktadır. Ödül almış futbol oyunları arasında yer alan bu oyunun içerisinde harika gerçekçi zaman geçirecek en son transferlerle hazırlanmış güncel 2016 futbol akışına ortak olacaksınız. İnanılmaz gerçekçi hazırlanan PES 2016 oyunu sizleri müthiş maçlarda yer almanızı sağlıyor.

Oyunda artık futbolcuların kişisel kendilerine özgü özellikleri olan gol sevinçleri, faul itirazları, taraftarı ateşleyecek hareketler ve aynı zamanda yüz mimikleri de eklenerek harika bir oyun halini aldığını sizlere söyleyebiliriz. Futbol oyunları denilince akla ilk gelen oyunlardan olan Fifa ve Pes oyunları rekabetine inanılmaz bir darbe vuran Pes 2016 oyunundaki yeniliklere asla sizlerde doyamayacaksınız. Oyun severler tarafından çok beğenilerek oynanacak olan bu oyunun içerisinde müthiş deneyimler ve harika futbol maceraları yer almaktadır.

Oyunun demo sürümü olmasına rağmen oldukça güçlü takımlar olan Juventus, AS Roma, Bayern Munich, Corinthians Palmeiras, Brezilya ve Fransa gibi güçlü birlikler oyunda yerlerini almış durumdadır. Tanıtım amaçlı hazırlanan bu müthiş oyunun içerisinde zorlu rakiplerinize karşı olağan üstü futbol şöleninde yer almanın heyecanına ortak olacaksınız. Pro Evolution Soccer 2016, diğer serilerinden oldukça şık ve inanılmaz maceralarda yer alabilecek müthiş futbol oyunu oynamanın deneyimleriyle zaman geçireceksiniz. Oyunda takımların güç performanslarından tutunda oyundaki oynama analizlerine kadar herşeyi kolayca öğrenebileceksiniz.

Pes 2016 oyunun içerisinde kamera bakış açılarıda inanılmaz geliştirilmiş ve adeta oyunda saha içerisinde futbol oynuyormuş hissine kapılabileceksiniz. Oyunda bir hayli görsel müthiş grafiklerle zaman geçirebilecek olduğunuz harika deneyimler sizleri beklemektedir. Oyunun içerisinde 2016 yılına damga vurabilecek olan olağan üstü futbol oyunu oynama sistemlerinin heyecanına muhakkak sizlerde katılmalısınız. Pes 2016 demo indirme sayfamızdan oyunun demo versiyonuna sahip olabilir ve hemen sizlerde oyunu test edebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Pes 2016 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Pes 2016 Tanıtım Videosu :

Pes 2016 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win10
  • Gereken işlemci : İntel Core 2 Duo @ 1.8 GHz. AMD Athlon II X2 240
  • Yeterli Ram : 2 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 9 GB
  • Ekran Kartı VRAM : nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon X1600 / Intel HD Graphics 3000 512 MB
  • Ses Kartı : OnBoard
  • DirectX : DX11 versiyon
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

nfs underground indir

Need For Speed hayranlarının severek oynadığı bir oyun olan underground oyunu sizler için bu sayfamızda…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...