Pes 2010
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Pes 2010 oyunu ile heyecan verici futbol oyunu oynama deneyimine muhakkak sizlerde katılmalısınız!

Pes 2010 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2010-1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 889 MB
işletim Sistemi : Xp/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Spor Oyunları
5.509 Kez indirildi.

Pes 2010 Oyunu incelemesi :

Pes 2010 oyunu, futbol oyunları arasında en sevilen ve en çok oynananlardan olan bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Pes oyunları, gün geçtikçe çok daha gerçekçi ve birbirinden farklı özellikleriyle liderliği zorlamaktadır. En son Pes 2016 oyunu ile sizleri şaşkınlığa uğratabilecek olağan üstü gerçekçi futbol oyunu oynama heyecanını sizlere vermeyi hedeflemiştir. Pes 2010, içerisinde 2010 yıllarının futbol dizaynını barındıran ve aynı zamanda mükemmel grafikleriyle futbol oynamanızı sağlayacak bu oyuna bayılacaksınız.

Futbol tutkunlarını bundan 6 yıl geriye götürecek ama çok heyecanlı gerçekçi futbol oyunu oynama deneyimine ortak olacaksınız. Pes serisinin 2010 versiyonu olan bu oyunda o yılların efsanelerinin yanı sıra günümüzde halen futbolunu oynayan futbolcular yer almaktadır. Pes 2010’da sizleri daha hızlı futbol akışı ve birbirinden farklı futbol oyunu oynama deneyimine hemen sizlerde katılacaksınız. Oyunun içerisindeki futbolda eski sürümlerinden çok daha fazla yetenekli kaleci ve futbol oynama taktikleri yer almaktadır.

Futbol deneyimini sizlere en iyi şekilde verecek olan bu oyunda sizleri heyecan verici zaman geçirme deneyimine ortak olacaksınız. Defans ve orta saha daha hızlı hucüm bölgeleri inanılmaz hızlı kullanabiliyorken atılan ara paslarla forvet hattını çok daha hızlı gol yollarında bulabileceksiniz. Oyun içerisinde taktiğinizde takıma fayda sağlamayan futbolcuyu hemen maçtan alabilir ve yeni futbolcuyu takıma katarak takımın gücüne güç katacak olduğunuzu sizlere söyleyebiliriz. Grafikleri oldukça heyecan verici ve oyuncuları oldukça etkileyici futbol oynama heyecanına katılacaksınız. Pes 2010 oyunu İndirme sayfasından sizlere ücretsiz olarak sunduğumuz bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

Pes 2010 Oyunu Ekran Görüntüleri :

Pes 2010 Tanıtım Videosu :

Pes 2010 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Xp/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : intel Pentium IV 2.1 MHz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 889 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : Microsoft® DirectX® Tümü
  • DirectX : Microsoft® DirectX® 10.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

crazy-trucker-indir

Crazy Trucker ile android için kamyon oyunu! Android işletim sistemli cihazlarda oynanabilen bu mükemmel kamyon…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...