Football Manager 2013
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Football Manager 2013 oyunu ile mükemmel menajerlik oyunu oynayacaksınız!

Football Manager 2013 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 2.8 GB
işletim Sistemi : XP, Vista, Windows 7, Win 8
Kategorisi : Spor Oyunları
740 Kez indirildi.

Football Manager 2013 Oyunu incelemesi :

Football Manager 2013 oyunu ilk çıktığını zamanlarda oyun severler tarafından inanılmaz büyük ilgi gören oyunlardan biri olmuştur. Futbol oyunu hayranlarının çok severek oynadıkları bu oyunun içerisinde sizleri büyüleyecek olan müthiş maceralar sizleri beklemektedir. Bu oyunda artık futbolcuları siz yönetecek ve hatta takımızın yaş sınırlarına kadar kendi belirleyecek olduğunuz takımları yöneteceksiniz.

Football Manager 2013 oyunu, diğer eski sürümlerine göre çok eğlenceli zaman geçirebilecek olduğunuz mükemmel oyunlardan biri olmaktadır. Eski sürümlerinde olmayan birbirinden farklı özellikler ve aynı zamanda mükemmel yeniliklerle dolu bir çok oyun oynamanın heyecanına ortak olacaksınız. Football Manager 2013 oyunu içerisinde sizleri büyüleyecek olan bir yeni özellikler ve futbolu geliştirecek olduğunuz donanımlarla dolu olmaktadır.

Oyunda oldukça farklı ve benzersiz futbol oynatma deneyimine ortak olabilecek olduğunuz bu oyunu sizlere sunuyoruz. Oyunun içerisinde kendi takımızı futbol öncesi ve sonrası tüm imkanlarıyla siz yönetecek ve aynı zamanda liderliğe yükselmeye çalışacaksınız. Oyunda rakip takımlarla futbol maçına başlamadan önce çok sıkı bir analiz yapma şansına sahip olacaksınız.

Oyun esnasında videolar çekebilir ve maçlarınızı birebir kontrol ederek taktiksel anlamda değişiklikler yapabilirsiniz. Oyunun süresiz ve aynı zamanda akıcı ilerleyen bölümleri eşliğinde harika zaman geçirecek olduğunuz müthiş maceralara katılacaksınız. Football Manager 2013 oyunu İndirme sayfasından ücretsiz olarak hazırlanan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Football Manager 2013 Ekran Görüntüleri

Football Manager 2013 Tanıtım Videosu :

Football Manager 2013 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP, Vista, Windows 7, Win 8
  • Gereken işlemci : İntel Core 2 Duo E4600 2.4GHz - Athlon 64 X2 Dual Core 4600+
  • Yeterli Ram : 2 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 2.8 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 256 MB Ge-Force
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : 10.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

City-Racing

City Racing oyunu ile hız sınırları zorlayan arabalar ve mükemmel yarışlara katılabilecek olduğunuz araçları kullanabileceksiniz….

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...