Fifa 2015
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış :Fifa 2015 oyunu ile sizleri büyüleyecek olan futbol deneyimine muhakkak sizlerde ortak olmalısınız!

Fifa 2015 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 2015-1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 15 GB
işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
Kategorisi : Spor Oyunları
3.796 Kez indirildi.

Fifa 2015 Oyunu incelemesi :

Fifa oyunları serisinin en son çıkan ve en popüler oyunu olan bu muhteşem oyunun içerisinde sizleri inanılmaz heyecanlı maceralar beklemektedir. Üstün grafikleri ve inanılmaz gerçekçi futbol oyunu oynama seçenekleriyle hazırlanan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Ses getiren çarpıcı grafiklerinin yanı sıra olağan üstü geliştirilmiş özel futbol oyunu oynama yeteneklerini size sergileyen Fifa 2015 oyunu artık futbol oyunlarında yeni bakış açısı getirmiş doğrusu. Oyunda futbolcular gerçek hayatlarında kullandıkları gol sevinçleri ve üzüntüleri gibi hisler inanılmaz bir şekilde artış göstermiş.

Messi, C.Ronaldo ve Arda Turan gibi mükemmel futbol oyunu oynayabilen özel yetenekli futbolcular, gerçek hayattaki takımları içerisinde yaptıkları futbol şovlarına Fifa 2015 oyununda devam ediyorlar. 2015 yılının gelmesiyle piyasada yerini alan bu oyunda yapay zeka oldukça fazla geliştirilmiş ve aynı zamanda üstün beceri kurallarının daha belirgin olduğunu sizlerde artık görebilirsiniz. Fifa 2015 oyunu, futbol sahaları, futbolcu kaliteleri ve saha içi, dışı olaylarını daha yakından takip etmenizi sağlayan sistemlerle sizlere geri dönüş yapıyor.

Oyun severler tarafından çok sevilecek bir yeni zenginlik ve olağan üstü gelişimlerini size gösterebilecek olan bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Futbol oyunu oynamayı severler için hazırlanan bu oyunun içerisinde çok farklı ve kamera takip açılarının yanı sıra ilgi çekici bir çok futbol olaylarının içerisinde yer alabiliyorsunuz. Fifa 2015 oyununda attığınız muhteşem golleri ve yaptığınız futbol şovlarını direk paylaşım sitelerine video veya resim olarak paylaşmanızı sağlamaktadır. Oyunda ses getiren özellikler ise futbolculara gösterilen hissiyat ve geliştirilmiş olan yapay zeka sayesinde olağan üstü tepkilerle karşı karşı ya gelebiliyorsunuz.

Fifa 2015 oyunu içerisinde diğer serilerinden çok farklı ve renkli futbol akışı sağlanmış. Oyun esnasında futbolcuların hakeme veya rakip futbolcuya davranış tarzlarına kadar mükemmel ilgi gösterilmiş bir oyun oynamanız sağlanmaktadır. Oyunculara inanılmaz gerçekçi tepkiler eklenmiş olan bu oyunun içerisinde inanılmaz heyecanlı futbol oyunu oynama deneyimi sizleri beklemektedir. Fifa 2015 oyununda futbol oyunu oynamak daha kolay fakat rakip takımları yenmek çok daha zor. Oyunun özel geliştirilmiş savunma ve kaleci kabiliyetleri çok zaman sizi inanılmaz zorlayacak anlar yaşatacaktır.

Fifa oyunlarıPES oyunları ile girdikleri muhteşem rekabet sayesinde bu yıl inanılmaz gerçekçi ve eğlenceli zaman geçirebiliyoruz. Oyunda en güzel gol atan futbolcunun ve gol kaçıran futbolcuların üzüntülerinin yanı sıra gözlerinden sevinçleri bile okuyabilirsiniz. Yapay zekaları olağan üstü olan futbolcularla maçlara çıkmak gerçekten çok eğlenceli olmaktadır. Fifa serisinin en kaliteli ve en eğlenceli futbol oyunu oynama deneyimine sizlere verecek olan bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Oyunun içerisinde çok sayıda futbol liginin yer aldığı söyleyebilir ve oyun kendinize göre favori takımı seçerek hemen oyuna başlayabilirsiniz.

Oyunun içerisinde çok farklı ve benzersiz futbol oyunu oynama heyecanının içerisinde mükemmel maçlara çıkabilirsiniz. Fifa 2015 oyunu içerisinde çok farklı ve benzersiz yeteneklere sahip olan futbolcularla harika zaman geçireceksiniz. Fifa 2015 oyunu indirme sayfamızdan ücretsiz olarak indirecek olduğunuz bu oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. Kişisel becerilerinizi takımlarınıza yansıtabilecek futbol oyunu oynama sistemlerinin heyecanını yaşamalısınız. Oyunun mükemmel görüntü kalitesi ve heyecan verici gerçekçi ses efektlerinin deneyimine muhakkak sizlerde varmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.

FIFA 15 Demo da 8 takım yer alan takımlar :

  • Boca Juniors
  • Borussia Dortmund
  • Chelsea F.C.
  • FC Barcelona
  • Liverpool F.C.
  • Manchester City FC
  • Paris Saint-Germain F.C.
  • S.S.C. Napoli

Fifa 2015 Ekran Görüntüleri

Fifa 2015 Tanıtım Videosu :

Fifa 2015 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : XP/Vista/Win7/Win8/Win 8.1
  • Gereken işlemci : intel Q6600 Core2 Quad 2.4Ghz
  • Yeterli Ram : 3 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 15 GB
  • Ekran Kartı VRAM : 512 MB
  • Ses Kartı : On Board
  • DirectX : 11.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

Warrior-Kings-indir

Warrior Kings oyunu, strateji oyunu severler için hazırlanan bu oyunun içerisinde sizleri çok farklı ve…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...