Fifa 2008
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Fifa 2008 oyunu, futbol tutkunlarını bir hayli eğlenceli zaman geçirebilecek oldukları harika bir futbol oyununda yer alacaksınız!

Fifa 2008 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz -
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 479 MB
işletim Sistemi : WinXP/Vista/Win7/Win8
Kategorisi : Spor Oyunları
3.886 Kez indirildi.

Fifa 2008 Oyunu incelemesi :

Fifa 2008 oyunu ile sizleri inanılmaz gerçekçi futbol oyunu oynama deneyiminin yanı sıra inanılmaz heyecanlı zaman geçireceksiniz. Fifa oyunları severler için hazırlanan bu oyunun içerisinde sizleri büyüleyecek olan bu oyunu muhakkak sizlerde denemelisiniz. Futbol oyunu oynamak isteyen oyun severler için sunduğumuz bu oyunda çok farklı ve eğlenceli maçlarda yer alacaksınız. 2008 yılının en iyi futbol oyunu olan bu oyunun içerisinde çok eğlenceli futbol oyunu oynama deneyimine ortak olacaksınız.

Oyun severler için hazırlanan bu oyunun içerisinde sizleri inanılmaz etkileyecek olan gerçekçi futbol hareketlerini sergileyen futbolcularla harika zaman geçireceksiniz. Fifa 2008, demosu olmasına rağmen içerisinde Barcelona, AC Milan, América, NY Red Bulls, Manchester United, Marsilya, Bayern Munich gibi güçlü takımlara yer alan bu oyunu çok seveceksiniz. Futbol oyunu severler için sitemizde yer verdiğimiz bu oyunun içerisinde seçmiş olduğunuz takım ile ilk devre futbolu oynamaya başalayabilirsiniz. Grafikleri oldukça iyi ve aynı zamanda yetenekli futbolcularla sizi birbirinde farklı maceralarda yer alma deneyimi bekliyor.

Fifa 2008 oyunu indirme sayfamızdan tamamen ücretsiz zaman geçirebilecek olduğunuz bu oyunu çok severek oynayacaksınız. Fifa oyunlarını çok daha üst plana çıkmasında çok büyük pay üstlenen bu serisini sizlerde çok beğeneceksiniz. Oyunda takımların kulüpleri arasında transferler yapılabilir ve attığınız tüm gollerin videolarını çekebilirsiniz. Fifa 2008’de daha önceki sürümlerinde olmayan bir çok özelliği bu oyunda bulabilecek olduğunuzu sizlere söyleyebiliriz. Oyuncuları farklı stadlarda eğlenceli futbol oyunu oynama deneyimine ortak olabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.

Fifa 2008 Ekran Görüntüleri

Fifa 2008 Tanıtım Videosu :

Fifa 2008 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : WinXP/Vista/Win7/Win8
  • Gereken işlemci : İntel Pentium III / AMD Autlon 1,8 Mhz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 479 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 128 MB
  • Ses Kartı : Microsoft® DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft® DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

burnin-rubber-5-hd-indir

Burnin Rubber 5 HD oyunu, hız tutkunlarının çok seveceği senaryolarla hazırlanmış, tamamen HD grafikler eşliğinde…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...