Fifa 2004
-------------------------------------------------------------------- Oyuna ilk Bakış : Fifa 2004 oyunu ile sizlerde son derece eğlenceli futbol maçlarında yer alabileceksiniz!

Fifa 2004 Oyun Bilgileri

Lisans : Ücretsiz
Versiyon : 1
Eklenme Tarihi :
Dil : İngilizce
Dosya Boyutu : 34.4 MB
işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
Kategorisi : Spor Oyunları
4.095 Kez indirildi.

Fifa 2004 Oyunu incelemesi :

Fifa 2004 oyunu, EA Spors tarafından seriye bağlanmış olan futbol oyunudur. Futbol severlere adeta maziyi hatırlatacak olan tek oyun diyebiliriz. 2003 yılının son aylarında çıkarılan bu oyunu halen çok sayıda oynayan ve o zamanların en meşhur futbolcuları olan Del Piero ve Thierry Henry adlı futbolcuların efsaneler yarattığı zamanlara geri döneceksiniz. En son çıkan Fifa 2017 oyunu ile araların olağan üstü farklar olsa da hayranları Fifa 2004 oyunundan vazgeçmiyor. 2004 yılına göre hazırlanan grafiklerinin yanı sıra ilginizi bir hayli çekebilecek olan bu oyunu çok severek oynayacaksınız.

Oyunda büyük umutlar vaat eden genç yetenekli futbolcuları bir araya getirecek inanılmaz güçlü takım tasarımı yapacaksınız. Fifa 2004 oyunu, o zamanların tüm gelişmelerini ve transferler gündemi içerisinde olan bu oyuna hemen başlayabilirsiniz. Oyunun gol sevinçleri, taktiksel futbol anlayışları ve kalecilerin ilgi çekici performansı sizlere oyunda hırs yaptırabilir. Demo olmasına rağmen size oyundaki tüm özellikleri gösterebilen ve farklı takımlarla maçlara çıkmanızı sağlayan Fifa 2004 oyunu indirme sayfamızı sizlere sunuyoruz. Görüntü kalitesi oldukça iyi ve son derece eğlenceli maçlara çıkmanızı sağlayacak olan bu harika oyunu muhakkak sizlerde oynamalısınız. İyi geceler dileriz.

Fifa 2004 Ekran Görüntüleri

Fifa 2004 Tanıtım Videosu :

Fifa 2004 Sistem Gereksinimleri :

  • işletim Sistemi : Windows Xp/Vista/Win7
  • Gereken işlemci : Intel Pentium 600 MHz
  • Yeterli Ram : 1 GB
  • Gereken Boş HDD Alanı : 34.4 MB
  • Ekran Kartı VRAM : 32MB Direct3D PCI/AGP Video Card
  • Ses Kartı : DirectX® Uyumlu
  • DirectX : Microsoft DirectX® 9.0c
  • İnternet Bağlantısı :
 
Önceki Oyun << Sonraki Oyun >>
 

Sponsorlu Bağlantılar

 

Bu Oyun Çok Beğenildi

perfect-shift-android-indir

Perfect Shift Android oyunu ile sıra dışı yarışlara girin! Android işletim sistemli tabletler ve mobil…

Oyun Hakkında Görüşlerinizi Bize Yazabilirsiniz...